Kategorije Premium sadržaj

Orban: Njemački multi-kulti eksperiment je propao, ne želimo ‘Europu Bruxellesa’

Širi dalje

“Multikultiralizam u Europi propao te da neće dopustiti da EU maltretira Mađarsku da prihvati destruktivnu imigracijsku politiku koju EU vodi”, kazao je mađarski premijer Viktor Orban na skupu svoje vladajuće stranke Fidesz u Budimpešti, piše agencija MTI.



Orban je ponovno naglasio svoje poznate stavove: sigurne nacionalne granice, nulta tolerancija prema ilegalnoj imigraciji, obrana mađarske kulture i kršćanske civilizacije, kritiziranje globalističke agende Europske Unije, te borba protiv međunarodnog financijera Georgea Sorosa.

„Nitko ne može zapovijedati naciji tko će živjeti u njihovoj vlastitoj zemlji, to može biti samo suverena odluka te nacije. Postoji gotovo potpuni konsenzus o tome da neovisnost naše ekonomije i naše imigracijske politike mora biti zaštićena od upletanja Bruxellesa.“

„Mi ne želimo sudjelovati u njemačkom eksperimentu falsificiranja povijesti, koji pokušava Mađarsku optužiti zbog puštanja imigranata u Europu, umjesto Njemačke. Multikulturalizam je propao pokušaj, i oni žele da sve zemlje članice EU plate tu cijenu, uključujući Mađarsku.“

Orban smatra da je propao multikulturalizam u Europi te da EU sada pokušava to naplatiti zemljama članicama, uključujući i Mađarsku.

Foto:tribun.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi viktor orban

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

10 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

10 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

10 sati prije