Kategorije Premium sadržaj

Rambo iz Tkalčićeve! Razbio kafić, napao konobara pa glavom udario policajca

Širi dalje

Osumnjičeni je napravio krš i lom i pobjegao, ali su ga policajci sustigli u Matoševoj ulici, gdje je pružao aktivni otpor. Dvaput je udario policajca u glavu.



Zagrebačka policija prijavila je 36-godišnjaka koji je u ponedjeljak rano ujutro uništavao inventar lokala u Tkalčićevoj ulici, pokušao teško ozlijediti konobara, a tijekom privođenja dvaput svojom glavom udario policajca u glavu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

PUZ navodi da se 36-godišnjak u ponedjeljak oko 1.10 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Tkalčićevoj ulici posvađao, a potom i potukao s konobarom kojeg je u jednom trenutku udario bocom u glavu, nakon čega je razbijao inventar, pri čemu je oštetio lokal za 1000 eura.

Osumnjičeni je potom pobjegao, ali su ga policajci sustigli u Matoševoj ulici, gdje je pružao aktivni otpor pa su nad njim uporabljena sredstva za vezivanje. Tijekom vožnje dvaput je svojom glavom udario policajca u glavu, a smirio se tek nakon izdanih upozorenja.

Policija je 36-godišnjaka prijavila za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, oštećenje tuđe stvari i prisilu prema službenoj osobi.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan je pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Hina/Foto:Ilustracija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

1 sat prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

2 sata prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

4 sata prije