Kategorije Premium sadržaj

Ružan grafit ispisan na kući Zlatka Dalića zbog Marka Livaje

Širi dalje

Nakon incidenta na treningu reprezentacije zbog kojeg je Marko Livaja, kao obična pičkica, napustio reprezentaciju, Zlatko Dalić našao se na meti pojedinaca



Na Dalićevoj kući u Novalji, osvanula je poruka sadržaja ‘Daliću zašto šutiš, Savezu k*rac pušiš’, a nepoznati počinitelj(i), ostavio je potpis 1950, što bi moglo upućivati na pripadnost Torcidi.

Nakon Livajinog odlaska iz kampa reprezentacije čiji je bio dio u sklopu priprema za Final Four Lige nacija, neki su krivca tražili u Zlatku Daliću i HNS-u za koje smatraju da nisu dovoljno zaštitili kapetana Hajduka.

Livaja je potvrdio kako je odluka o odlasku njegova te je naglasio kako ‘kockasti’ dres ne planira zauvijek otpisati, već odlazi kako bi reprezentaciji ‘omogućio mir kakav zaslužuje’.

“Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član,”  kazao je Livaja u službenom priopćenju.

Iako je dio javnosti branio Marka Livaju, poglavito navijači Hajduka, po našem sudu Livaja se ponio kao obična pičkica. PIČKICA!  Zbog svađe s navijačima napustio je reprezentaciju.

Zamislite da neki liječnik, inženjer, vozač  ili  kuhar kaže neću sutra doći na posao jer se posvađao s nekim na parkingu. Što bi mu rekli? Pičkica obična! Tako se ponio Livaja i to mu treba javno reći. Sva sreća pa je u reprezentaciji nevažan.

Jedino veći imbecil od Livaje je autor grafita na kući Zlatka Dalića.

M. Marković/Foto: Guliver


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Major JNA osuđen na 14 godina zatvora

Umirovljeni istražni sudac Vojnoga suda u Beogradu i major JNA Vojislav Medić proglašen je krivim za ratni…

29 minuta prije

Puhovski: U jednoj stvari se u potpunosti slažem s Domovinskim pokretom

Nakon što prošlog tjedna međunarodni tajnik Domovinskog pokreta Stephen Bartulica rekao da će novu Vladu Republike…

1 sat prije

Skandal: Veleposlaniče Czerwiński, što vaši zemljaci rade na otetom brodu “Jadran”?

Slučaj otetog školskog broda „Jadran“, koji se od 1990. godine nalazi u crnogorskom Tivtu, izgledno…

3 sata prije