Kategorije Premium sadržaj

Sad ćemo vidjeti tko je najbolji: Sve TV kuće dnevnike će emitirati u 19 sati

Širi dalje

Uskoro počinje velika borba za gledanost središnjih informativnih emisija jer prvi put sve nacionalne televizije s emitiranjem počinju u isto vrijeme, u 19 sati, piše u petak Večernji list.



Dosad se Dnevnik Nove TV emitirao u terminu od 19.15 sati, a uskoro će gledatelje osim promjene termina dočekati i potpuno novo ruho središnje informativne emisije iz novog, vrhunski opremljenog studija te s nove lokacije.

Prije sedam godina prvi su ovaj veliki korak napravili na HRT-u, kada je nakon četiri desetljeća Dnevnik prvi put promijenio vrijeme prikazivanja te su umjesto u 19.30 sati počinjali u 19 sati i trajanje produljili na sat vremena.

Prije dvije godine od jeseni je središnji dobio još pet minuta i tada su naglasili da će ga obogatiti novim prilozima i grafikom, duljim sportskim minutama i redizajniranom vremenskom prognozom.

U lipnju ove godine s RTL-a su najavili da su se i oni odlučili za promjenu termina prikazivanja svoje središnje informativne emisije RTL Danas i s 18.30 sati prebacuju se na 19 sati.

Na tu odluku potaknuli su ih komentari gledatelja u istraživanjima koja su provodili i koji su uglavnom ponavljali da RTL Danas počinje prerano, a pogotovo im je taj termin rano u ljetnim mjesecima te zbog toga nisu dvojili o njegovu pomicanju, piše novinarka Večernjg lista Ivana Carević.

Hina/Foto: Dnevnik.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije