Kategorije Premium sadržaj

Šprac otkrio detalj koban za Trumpa! Zašto to nisu objavili prije izbora!?

Širi dalje

Upravo je Donald Trump najavio kako će Amerika do kraja studenoga imati cjepivo i natjerao farmaceutsku industriju da snizi cijenu lijekova.



Kad smo već spomenuli identične pozitivne reakcije Donalda Trumpa i Joea Bidena na vijest iz Pfizera, podsjetimo da je svojedobno upravo Trump najavio kako će Amerika do kraja studenoga imati cjepivo.

Tada mu se dobar dio svijeta smijao, a buduća potpredsjednica Sjedinjenih Država Kamala Harris je rekla kako ona ne bi vjerovala cjepivu koje bi Trump zagovarao, komentirao je Zoran Šprajc

za RTL.

A ako se pitate zašto je Pfizer čekao da prođu američki izbori kako bi objavio ovu senzacionalno dobru vijest, podsjetimo i da je Trump američku farmaceutsku industriju natjerao da snizi cijene lijekova, i time im izbio nekoliko milijardi dolara profita, tako da nisu baš imali interesa da tu vijest objave uoči izbora.

S druge strane, možemo očekivati da će nova američka administracija farmaceutskoj industriji znati uzvratiti tu uslugu te će braća Amerikanci vjerojatno uskoro opet skupo plaćati svoje lijekove.

M.M. /Foto:rtl

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

7 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

8 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

8 sati prije