Šprac otkrio detalj koban za Trumpa! Zašto to nisu objavili prije izbora!?

studeni 11, 2020 maxportal
Share Button

Upravo je Donald Trump najavio kako će Amerika do kraja studenoga imati cjepivo i natjerao farmaceutsku industriju da snizi cijenu lijekova.Kad smo već spomenuli identične pozitivne reakcije Donalda Trumpa i Joea Bidena na vijest iz Pfizera, podsjetimo da je svojedobno upravo Trump najavio kako će Amerika do kraja studenoga imati cjepivo.

Tada mu se dobar dio svijeta smijao, a buduća potpredsjednica Sjedinjenih Država Kamala Harris je rekla kako ona ne bi vjerovala cjepivu koje bi Trump zagovarao, komentirao je Zoran Šprajc za RTL.

A ako se pitate zašto je Pfizer čekao da prođu američki izbori kako bi objavio ovu senzacionalno dobru vijest, podsjetimo i da je Trump američku farmaceutsku industriju natjerao da snizi cijene lijekova, i time im izbio nekoliko milijardi dolara profita, tako da nisu baš imali interesa da tu vijest objave uoči izbora.

S druge strane, možemo očekivati da će nova američka administracija farmaceutskoj industriji znati uzvratiti tu uslugu te će braća Amerikanci vjerojatno uskoro opet skupo plaćati svoje lijekove.

M.M. /Foto:rtl

 

Komentari
Share Button