Kategorije Premium sadržaj

TOMISLAV JONJIĆ O ODLUCI VIJEĆA: Jugokomunisti naprijed, ostali stoj!

Širi dalje

Nakon što se pojavila informacija da će na sutrašnjoj sjednici Vijeća za suočavanje s prošlošću javnost biti upoznata da će Vijeće Vladi predložiti zabranu znakovlja NDH ( osim grba HOS-a koji se povezuje s Domovinskim ratom), a dopustiti  crvenu zvijezdu petokraku, vijest je komentirao Tomislav Jonjić, jedan od čelnika stranke Neovisni za Hrvatsku



– Sutra, 28. veljače, na obljetnicu smrti dr. Ante Starčevića, demokratska će Plenkovićeva Hrvatska legalizirati jugoslavenske komunističke simbole!

Famozno HDZ-HNS-ovo Vijeće za suočavanje s prošlošću, predvođeno stručnjakom za prištiće, čiriće i srodne izrasline te bivšom predsjednicom Ustavnoga suda radi čijega je imenovanja morao biti promijenjen zakon, jer žena nije ispunjavala uvjete za partijsko imenovanje (ne izbor) u Ustavni sud (treba znati kad ćeš leći, krv i suze mogu teći, da parafraziram Jasenka Houru!),

preporučit će rješenje da se, uz fašističke i nacionalsocijalističke, zabrane i tzv. ustaški simboli (s malom poštedom hosovskome ZDS-u), dok će jugoslavenski komunistički biti proglašeni prihvatljivima kao tobože „hrvatski antifašistički“.

Sljedbenici KPJ mogu biti zadovoljni: Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska; a borba za Jugoslaviju bit će proglašena borbom za Hrvatsku. Usput će hrvatskim korisnim (i nekorisnim) budalama biti ponuđen primamljiv mamac: osuda čeka i tzv. velikosrpske simbole.

Još da nam onkolozi, priučeni pravnici, intelektualni nadničari i slična klatež objasni, po čemu se ti velikosrpski simboli razlikuju od srpskih.

MP/foto:arhiv


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

8 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

14 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

15 sati prije