Kategorije Premium sadržaj

VIDEO: Pogledajte nasilnu deložaciju Ivana Pernara iz Sabora

Širi dalje

Saborski zastupnici Ivan Pernar (Abeceda demokracije) i Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) danas su izbačeni iz sabornice. Pripadnici Saborske straže Pernara i Sinčića nasilu su iznijeli iz sabornice.



Tijekom izlaganja Ivana Sinčića, Pernar je dobacivao Reineru iz klube nezadovoljan što Reiner prekida Sinčićev govor o Tomislavu Karamarku.

Reiner je potom Pernaru izrekao dvije opomene i zatražio da napusti sabornicu. Pernar je to odbio pa je sjednica prekinuta, a Pernara su nasilu iznijeli pripadnici Saborske straže.

Iz sabornice je udaljen i Ivan Sinčić

“Ovo je njihova politika slobode govora i demokracije i Europske unije i ljudksih prava za koju se zalaže Andrej Plenković. To su njihove metode. Neka cijeli svijet ovo vidi, dame i gospodo. Ovo je jedna velika sramota i užas”, vikao je Pernar dok su ga iznosili iz sabornice.

Pernar je u jednom trenu završio na podu, a ustati mu je pomogao Krešimir Beljak (HSS) Dok se obraćao novinarima prišao mu je Stevo Culej i poručio:

“Balavac jedan, jesam ja krvave gaće po Velebitu nosao za tebe da bi ti radio ovdje. Sram te bilo”, kazao mu je Culej koji ga je u jednom trenu i gurnuo.

M.M./Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi ivan pernar

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije