Kategorije Premium sadržaj

Zbog korone je izgubila oca, baku i djeda: Bivša voditeljica Ivana Tomić iskreno o cijepljenju

Širi dalje

Bivša novinarka i voditeljica na Novoj TV, Ivana Tomić, početkom godine zbog korone ostala je bez oca, djeda i bake, a na svom Facebooku sada je otkrila kako se cijepila nakon što se oko toga mjesecima dvoumila.




Već nekoliko mjeseci kalkuliram s cijepljenjem. Bojim se, filozofiram, neće mene, ja nisam nikad bolesna… Nikad nisam imala temperaturu, nikad ne pijem nikakve lijekove, jer se bojim unositi u sebe svašta (i što se tiče hrane i lijekova). Držim se mjera, pazim na druge. Bahatim se svojim imunitetom, koji je stvarno odličan, a, ruku na srce, treba biti iskren i reći da je to stvar mojih hercegovačkih, kamenjarskih gena.

(Znam da posebno volite kad glorificiram Hercegovinu, ali što ću?! )

 I tako sinoć vodim razgovor s jednim pametnim čovjekom i ostanem bez argumenata kojima bih mogla braniti svoj strah od cijepljenja.

I jutros se probudim i sjetim se tate koji me dva dana prije smrti pitao: ‘Ive, što ti misliš more li se fenon upuvat’ zrak u pluća? Ja ne mogu disati.’
 
Dođem tu na Zagrebački Velesajam, hodam kao da me čeka smrtna presuda, povraća mi se, razmišljam o igli i tome hoće li me i koliko boljeti, zašto u svim televizijskim prilozima prikazuju onu scenu kad igla probada kožu, hoće li me uhvatiti napadaj panike… Dolazim na punkt za cijepljenje i kaže teta, bez da sam išta rekla: ‘Vi se jako bojite.’ Kažem: ‘Da, bojim se i cjepiva i igle. I da će me oprati napadaj panike.’ Dođe druga teta, podraga me po ramenu… razgovarala je cijelo vrijeme sa mnom. Rekla sam da mi je tata umro od korone i da tada nije bilo cjepiva, ali ni mjesta u bolnici. Za to vrijeme me druga teta cijepila. Nisam doslovno ništa osjetila.

Poslale su me da 15 minuta sjednem sa strane i da odem ako sve bude okej. Prošlo je pola sata, ja sjedim i trebala bih lagano krenuti. Ono, ništa mi nije. Čudno mi je. Živa sam.

Nakon što sam ga pilala 20 minuta o tome hoću li preživjeti, muž mi je rekao da se dignem i odem po lijek u Piteriju Ivo. Hoće reći, burek. Uglavnom, sad ću pojesti dva.

EDIT: Ustala sam sa stolca tek nakon 50 minuta od cijepljenja’, napisalo je bivše lice Nove TV na Facebooku.

Ivana Tomić majka je dječaka Luke. U Zadru je studirala filozofiju i francuski jezik. Sa 16 godina bila je spikerica na Radiju Grude, a nakon toga radila je na lokalnoj televiziji u Zadru, s koje je došla na Novu TV 2013. godine.

Gledatelji je među ostalim pamte po seriji priloga o katastrofalnim uvjetima u kojima se u Klaićevoj bolnici u Zagrebu liječe djeca iz cijele Hrvatske. Zbog obiteljskih razloga 2017. godine odlučila je napustiti posao voditeljice i zamijeniti televizijsku karijeru odnosima s javnošću.

Već par mjeseci kalkuliram s cijepljenjem. Bojim se, filozofiram, neće me, ja nisam nikad bolesna … Nikad nisam imala …

Objavljuje u & nbsp; Petak, 27. kolovoza 2021. </ blockquote> </ div>


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

5 sati prije