Kategorije Premium sadržaj

‘Zgodni Mate iz Vodica’ opet vara po Zagrebu. Ovaj put napravio je paniku

Širi dalje

U Facebook grupi ‘Prečko moj kvart’ objavljena je priča o mladiću koji hoda po kafićima i govori kako je izgubio ključeve od auta ili ih je slučajno zaključao u autu i pokušava užicati novac.



Priču o njemu i njegovim sitnim prevarama proširila se medijima koji donose kolporterske naslove “Panika u Zagrebu”,  Šarmantni varalica sije strah”

“Oprez! Zgodan, šlank, srednje visine, crne kose, mladić oko 30 godina, pohodi po lokalima i prodaje priču kako je slučajno zaključao ključeve od auta u autu. Kako su mu u autu ostali laptop, mobitel i vrijedne stvari. Žica za taxi do Bistre.

>>  Traži se zgodni Mate iz Vodica koji vara frizerke: “Visok je, mršav, valovite kose… “

Prije mjesec dana bio je u Tattoo salonu kod Pointa, istu priču je prodao i neki dan kod nas na placu. Neću spominjati da je žicao čekić da razbije staklo na autu i šta bi s njim napravio… Dečko izgleda jako pristojno, ali je fakat mutavo da mu svako tolko ostane u autu ključ … I misteriozno nestane kad ne uspije užicat novce nego mu pokušaš pomoći na drugi način”, objavljeno je na Facebooku.

Po opisima prevaranta i načinu na koju pokušava  doći do novca gotovo smo sigurni da je riječ o prevarantu poznatom i kao “Mate izu Vodica”

“Mate iz Vodica” (ili Jure iz Primoštena) u Zagrebu je bio aktivan i u slično vrijeme prošle godine. Tad su mu na meti bile  isključivo frizerke.

U veljači 2018. objavili smo priču o kako policija traga za nepoznatim muškarcem dalmatinskog naglaska –  prozvan je ‘Zgodni Mate iz Vodica’  koji je posljednjih tjedana prevario više od 50 djevojaka u frizerskim salonima.

Priču o ‘Zgodnom Mati iz Vodica’ pročitajte OVDJE.

M.M. /Foto:privatni arhiv

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

48 minuta prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

1 sat prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

2 sata prije