Kategorije Sport

MODRIĆ RAZOČARAN: Ovo nismo zaslužili, ali prolazimo na Svjetsko prvenstvo

Širi dalje

LUKA MODRIĆ sinoć je opet nosio Hrvatsku i pokazao da je svjetksa klasa. Dijelio je Luka lopte, proigravao suigrače koji nisuimali sreće postići gol pa je na kraju Turska ( uz čisti endosuđeni penal za Hrvatku)  spretmo i sretno slavila s 1:0.



No, hrvatski kapetan i veznjak Reala uvjeren je da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo.

Želja nam je bila da prvi zabijemo, ali mi svoje šanse nismo iskoristili, a kako to obično biva u nogometu, nakon toga smo primili pogodak. Ipak, ovisimo sami o sebi i nemamo se čega bojati. Vjerujem da će na kraju sve dobro završiti. Igrom ne možemo biti nezadovoljni, no razočarani smo porazom.

Nismo ga zaslužili – rekao je Modrić, prenosi stranica HNS-a.

Domagoj Vida nije htio previše komentirati nedosuđeni jedanaesterac za Hrvatsku kada je Yilmaz rukom očistio loptu ispred našeg braniča.

–  Nikad ne možemo mirno privesti kvalifikacije kraju. Igrali smo jako dobro, ali jedan trenutak nepažnje u obrani, pad koncentracije i to nas je koštalo poraza. Nismo igrali loše, ok je to bilo, kontrolirali smo igru i nije nam dosuđen čisti penal. Da je sudac to svirao, a morao je, sve bi bilo drugačije. Nisam u prvi trenutak ni vidio što se zbilo s loptom, već sam je vidio u golu, ali vidio sam na snimci. Ipak, glavu gore, imamo još dvije utakmice, moramo to dobiti i idemo u Rusiju.

Za kraj iskreno je Domagoj priznao:

– Nećemo se osvrtati na suđenje. Turci su se žalili na suđenje u Ukrajini, a sada se nama dogodio jedan previd. Da smo pobijedili bi bismo skoro već u Rusiji, ali eto. Moramo vidjeti gdje smo griješili i u čemu je bio problem. Teško zabijamo i to je činjenica. Nemam se namjeru vaditi na umor i na Kosovo, imali smo šanse, ali nismo zabili.

MP/foto:press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

27 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije