Kategorije Sport

Pogledajte maestralan gol Ante Ćorića u debiju za novi klub

Širi dalje

Ante Ćorić sinoć je debitirao za Zürich u švicarskom prvenstvu. Predstavio se na najbolji način, odmah na debiju postigao je pogodak.



Bivši igrač Dinama koji je pod ugovorom s Romom, a nalazi se od ove sezone na posudbi u švicarsko prvoligašu, debitirao je u prvenstvu i to na najbolji mogući način.

Gosti su poveli u 45., nakon što je Valls realizirao penal, a Zurich je izjednačio u 47. U 66. domaćinima je poništen gol da bi tri minute kasnije Ante Ćorić zabio svoj prvijenac u prvenstvenom debiju.

U 69. minuti je namjestio loptu na dvadesetak metara od gola i pogodio preko živog zida u rašlje.

Bio je to gol za preokret  (2:1) jer je njegova momčad gubila od Servettea 1:0 od 45. minute, a na kraju je Servette u 87. minuti izjednačio na 2:2 i došao do još jednog gola i boda.

► POGODAK ANTE ĆORIĆA MOŽETE POGLEDATI  OVDJE 

Gosti su poveli u 45., nakon što je Valls realizirao penal, a Zurich je izjednačio u 47. U 66. domaćinima je poništen gol da bi tri minute kasnije Ante Ćorić zabio svoj prvijenac u prvenstvenom debiju.
Ante Ćorić je 2018. godine iz Dinama preselio u  Romu, ali bez prave prilike u redovima talijanskog nogometnog velikana, posljednje dvije sezone, uz česte probleme s ozljedama, nikako nije mogao uhvatiti pravi natjecateljski ritam.

Ozljede su ga pratile i u Almeriji, potom i u VVV Venlu te ljubljanskoj Olimpiji. Ipak, ovog ljeta, očito ga je popratila sreća, pripreme je odradio bez najmanjih problema, a sve je zaokružio ugovorom s FC Zürichom, trenutno vodećom momčadi švicarskog prvenstva.

U Romi svjesni da pravu priliku nije dobio, a sportski direktor Tiago Pinto bio je jasan.

“Želimo Anti puno sreće, uz poruku da ćemo ga pratiti u Zürichu, a ja osobno doći ću ga gledati. Znamo da pravu priliku kod nas nije dobio, ali vjerujemo da će se dokazati u Švicarskoj i sljedeće godine priključiti nama.”


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Ante Ćorić

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

48 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

2 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

4 sata prije