Kategorije Sport

Sheriff u Beogradu utrpao tri gola Partizanu i izbacio ga Europe

Širi dalje

Beogradski Partizan ispao je u 1/16 finala Konferencijske lige. Nakon što je u prvom susretu u gostima 1:0 pobijedio moldavski Sheriff, u uzvratu je na svom travnjaku izgubio 1:3.



Partizan je fenomenalno otvorio utakmicu i poveo u 13. minuti preko Queensyja Meniqa. Međutim, nakon toga je uslijedio neshvatljiv pad u igri srpskog doprvaka.

Prvo je Cedric Badolo u 22. minuti izjednačio iz jedanaesterca, a onda je Mouhamed Diop u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela zabio za 1:2 preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u daljnji kut.

I samo što se krenulo u drugo poluvrijeme, Diop je opet 47. minuti matirao vratara Partizana Aleksandra Popovića koji je ovaj put loše reagirao i primio gol u bliži kut. Tako je Diop doveo Sheriff do vodstva za konačnih 3:1.

I rimski Lazio otišao je u osminu finala odigravši 0:0 kod rumunjskog Cluja i potvrdivši pobjedu 1:0 s Olimpica. Prolaz je Rimljanima olakšao Hrvat Karlo Muhar, koji je u 77. minuti isključen. Lovro Cvek je igrao cijeli susret za Cluj, kao i Toma Bašić za Lazio.

Ciparski AEK Larnaca prošao je dalje odigravši 0:0 kod ukrajinskoga Dnipra, te je sačuvao pobjedu 1:0 iz prvog dvoboja. Marin Jakoliš igrao je za goste do 74. minute.

Hina/Foto: blic.rs


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

24 minute prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

51 minuta prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

2 sata prije