Kategorije Sport

UNATOČ MEDIJIMA I ANKETAMA Šimić ispao iz igre, Šuker može početi slaviti

Širi dalje

AKO čitate portal Index Davor Šuker je već smijenjen, ako pratite druge medije Dario Šimić praktično nema nikakve šanse ugroziti trenutnog predsjednika HNS-a.



Šimić je danas dobio službenu potporu nogometnih saveza Županije splitsko-dalmatinske i Županije zadarske, ali kako stvari stoje Davor Šuker će biti jedini kandidat za predsjednika HNS-a na Izbornoj skupštini 22. prosinca.

Prema neslužbenim informacijama Šuker je jutros kod javnog bilježnika ovjerio 14 županijskih potpisa, a danas je dobio još tri potpisa nogometnih saveza Vukovarsko-srijemske, Ličko-senjske i Koprivničko-križevačke županije.

Spekulira se da je Vukovarsko-srijemska glasovala 12-2, dok imamo potvrdu da je utvrda Marijana Kustića, nesuđenog Šukerovog konkurenta u utrci za predsjednika HNS-a, Ličko-senjska županija, glasovala jednoglasno za Šukera. Isto je glasovala i Koprivničko-križevačka, piše Gol.hr

Šuker ima više nego dovoljnjh 17 potpisa koji svakog konkurenta eliminirajz iz utrke, a ostala su još samo dva županijska nogometna saveza da se izjasne, primorsko-goranski i dubrovačko-neretvanski.

Ako oba glasuju za Šimića, on će imati tek četiri potpisa, a potrebno mu je devet da bi ispunio uvjet i postao službeni kandidat.

No, portalu neskloni Šukeru i Vatrenima, u čemu prednjači Index, danima pišu kako je njegova smjena pitanje sata ili dana. Izmišljaju se afere, veliča Šukerov protukandidat  Šimić, u igru uvlači i premijer Plenković, a na terenu Šuker uvjerljivo pobjeđuje.

Ako bi vjerovali tim portalima Ivo Josipović bi i danas bio predsjednik RH, a Trump bi na izborima dobio manje od 30 posto

Treba reći da se i mi zalažemo za promjenu izbornih pravila u HNS-u da Županijski savezi mogu podržati više kandidata, da kandidati dođu na Skupštinu HNS-a, obrazlože program i ideje i sudjeluju u izboru.

Ovako će na izbornoj Skupštini HNS-a jedini kandidat biti Davor Šuker.

Megy M./foto:

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Dvije osobe ranjene u tvornici oružja u Karlovcu

Dvije osobe ozlijeđene su u pogonu proizvođača oružja HS Produkt u Karlovcu. Incident se navodno…

4 minute prije

Počasni bleiburški vod dobio sudsku bitku za Bleiburško polje

Zemaljski sud u Klagenfurtu 12. ožujka odlučio da će se zemljište na Bleiburškom polju vratiti…

14 minuta prije

Prosinečki naveo najbolje nogometaše ex YU, Luku Modrića nije spomenuo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i sadašnji izbornik reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki dao je intervju…

38 minuta prije