Kategorije Sport

Zdravko Mamić, u stilu Alan Forda, poslao poruku Nenadu Bjelici

Širi dalje

Zdravko Mamić, još jednom se oglasio na Facebooku nakon što je sinoć objavio fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera Dinama u zadnjih 20 mjeseci.



“Biti spreman prije oluje ponekad znači razliku između života i smrti. Dinamo će biti spreman. Laku Vam noć želim”, napisao je uz citat “Štedi se kad se ima, a ne kad se nema!”.

Tako je nastavio svojevrsno prepucavanje na liniji Zagreb – Međugorje nakon sage o smanjenju plaća igračima i stručnom stožeru zagrebačkog Dinama.

Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem i stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa. Dinamov odgovor bio je otkaz Bjeličinom stručnom stožeru.

Bjelica je ostao bez stručnog stožera, a izgleda da je samo pitanje dana kad će i on morati otići. No, tko zna što se još može dogoditi u maksimirskoj kuhinji.

– Klub se ni u jednom priopćenju nije nabacivao blatom na trenera ni na igrače. Igrači, zapravo, nisu dobro shvatili na prvu što se želi postići tim mjerama – rekao je član uprave Dinama Krešimir Antolić i objasnio gdje se dogodila ‘buka u komunikacijskom kanalu’ koja je uzrokovala potres u Dinamu.

Megy M. /Foto:klix.ba


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zabranjivani odgovor Ivana Meštrovića Srbima i četnicima oko Jasenovca

Objavljujemo  dopis kipara Ivana Meštrovića upućenog  1950. godine Adamu Pribićeviću povodom "Memoranduma o zločinima genocida…

12 sati prije

Kolakušić će imati svoj klub u Saboru. Čine ga tri ‘antiprotivna’ zastupnika

Mislav Kolakušić imat svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru kojeg čine suverenist Marijan Pavliček, bivši…

14 sati prije

Članice EU-a žele spasiti Zakon o prirodi, akciju vodi Irska

Skupina 11 zemalja predvođena Irskom, pokrenula je posljednji pokušaj izglasavanja zakona EU-a za obnovu oštećene…

15 sati prije