Zdravko Mamić, u stilu Alan Forda, poslao poruku Nenadu Bjelici

ožujak 31, 2020 maxportal
Share Button

Zdravko Mamić, još jednom se oglasio na Facebooku nakon što je sinoć objavio fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera Dinama u zadnjih 20 mjeseci.“Biti spreman prije oluje ponekad znači razliku između života i smrti. Dinamo će biti spreman. Laku Vam noć želim”, napisao je uz citat “Štedi se kad se ima, a ne kad se nema!”.

Tako je nastavio svojevrsno prepucavanje na liniji Zagreb – Međugorje nakon sage o smanjenju plaća igračima i stručnom stožeru zagrebačkog Dinama.

Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem i stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa. Dinamov odgovor bio je otkaz Bjeličinom stručnom stožeru.

Bjelica je ostao bez stručnog stožera, a izgleda da je samo pitanje dana kad će i on morati otići. No, tko zna što se još može dogoditi u maksimirskoj kuhinji.

– Klub se ni u jednom priopćenju nije nabacivao blatom na trenera ni na igrače. Igrači, zapravo, nisu dobro shvatili na prvu što se želi postići tim mjerama – rekao je član uprave Dinama Krešimir Antolić i objasnio gdje se dogodila ‘buka u komunikacijskom kanalu’ koja je uzrokovala potres u Dinamu.

Megy M. /Foto:klix.ba

Komentari
Share Button