Kategorije Uncategorized

STRAVA U OSIJEKU: Dijete palo s četvrtog kata, na cesti ga pronašli prolaznici

Širi dalje

Četverogodišnje dijete palo je sa četvrtog kata zgrade u Dragonjskoj ulici i zadobilo višestruke teške tjelesne ozljede. Dijete je bilo samo u stanu jer je otac majku vozio na posao.



Zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, za koje se sumnja da su posljedica pada s balkona stambene zgrade u Osijeku, u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) zbrinuto je dijete, doznaje se u policiji. Iz osječko-baranjske Policijske uprave potvrdili su kako su u nedjelju prijepodne zaprimili dojavu da se u Dragonjskoj ulici na tlu nalazi ozlijeđeno dijete.

Policija provodi istragu o svim okolnostima ovoga događaja, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske PU Darijo Premec.

Prema pisanju medija, četverogodišnje dijete palo je sa četvrtog kata zgrade u Dragonjskoj ulici i zadobilo višestruke teške tjelesne ozljede.

“Mogu vam samo potvrditi da smo u nedjelju oko 9 sati ujutro zaprimili dojavu da ozlijeđeno dijete leži na cesti. Dijete je prevezeno u bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć i gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede. Istraga je još u tijeku kako bi se utvrdile okolnosti ovog ovog nemilog događaja, a i zbog zaštite maloljetnika ne smijemo otkrivati više informacija”, kazala je za Vijesti.hr   Vesna Žnidarić Bolarić iz odjela za odnose s javnošću PU osječko-baranjske.

MP/Foto:ilustracija

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

15 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije