Kategorije Vijesti

Gordan Malić piše o aferi zbog koje je Škoro dao ostavku

Širi dalje

Domovinski pokret (DP) u srijedu je na sjednici Predsjedništva jednoglasno prihvatio neopozivu ostavku Miroslava Škore na dužnost predsjednika stranke i pokrenuo stegovni postupak protiv Vesne Vučemilović.



O motivima  zašto je Škoro napustio  čelnu poziciju u Domovinskom pokretu na Facebooku je komentirao  novinar Gordan Malić:

“WATERGATE DOMOVINSKOG POKRETA, ILI ZAŠTO JE OTIŠAO ŠKORO

Domovinski pokret angažirao je zaštitarsku tvrtku radi osiguranja stranačkih prostorija. Vlasnik tvrtke navodno je bio dugogodišnji djelatnik sigurnosnih službi, a ista se promovira kao agencija “koja zna sve”, i usko je specijalizirana za prikrivene istrage, istraživanja pravnih osoba i fizičkih osoba i NADZOR, odnosno “prikrivene opservacije”.

Čini se da je ovo posljednje presudilo odnosu Miroslava Škore i Maria Radića, zamjenika predsjednika DP-a. Stranačke prostorije su, naime, odnedavna stavljene pod potpuni video nadzor, o čemu Škoro, navodno, nije imao pojma, ali Mario Radić jest.

Iz te nove situacije potpunog nadzora stranačkih prostorija kojem Škoro nije bio sklon, izrodio se niz neugodnih scena u koje su involvirane i neke stranačke djelatnice i visoki dužnosnici, a koje su konačno dovele do razlaza. tj. do raspada Domovinskog pokreta.

Škoro je, naime, brand tog pokreta, a tajkun s obrijanom glavom i cvikerima, iz Pevexa, to nikako ne može postati, kao ni čitav taj pokret rekvirirane desnice koja se osovila oko simbola tamburice. Sada se mogu objesiti s Bartulicom.

Karolina Vidović Krišto uskoro pokreće svoju političku platformu i Matoševa dva Hrvata opet se dijele na šest stranaka. Ako do jeseni na čelo ne dovuku Mišu Kovača ili barem Cetinskog, DP-ovci neće dočekati iduće izbore.

Ukratko, Škori je presudio desničarski Watergate. Fantastičan predložak za sitcom kad bi ga imao tko napisati”, poentirao je Malić.

WATERGATE DOMOVINSKOG POKRETA, ILI ZAŠTO JE OTIŠAO ŠKORO

Domovinski pokret angažirao Je zaštitarsku tvrtku Radi … </ p> Objavljuje Gordan Malić u & nbsp; Srijeda, 28. srpnja 2021. </ blockquote> </ div>


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Željko Lacković: Shvaćam da DP ne želi SDSS, bili su vodeći u vrijeme okupacije

Nezavisni Željko Lacković smatra da je legitiman zahtjev Domovinskog pokreta koji ističe da ne može biti…

8 minuta prije

Kolinda proslavila rođendan, fanovima opisala kako ga je dočekala

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  je 29. travnja proslavila 56. rođendan, a kako ga…

1 sat prije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

2 sata prije