Kategorije Hrvatska

Nikola Grmoja: Prekidamo suradnju s agencijom Grizli komunikacije i tražimo istragu

Širi dalje

NAKON što su u javnost iscurili dokumenti koji pokazuju da je tvrtka za odnose s javnošću Grizli komunikacije, koja inače stoji iza kampanje Mosta, austrijskom Braunsberger Holdingu nudila sastanke s članovima Vlade i Mostovim ministrima, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja za HRT je potvrdio da Most prekida suradnju s Grizli komunikacijama.



“Most nema veze s tim. Naš stav je jasan. Ne želimo da bilo što opterećuje Most. Raskinut ćemo sporazum s Grizli komunikacijama. Tražit ćemo da se istraži je li ugovor sporan”,  kazao je Grmoja i dodao da je za sporan ugovor Most saznao iz medija.

“Pogrešno je i da su ugovorom nuđeni sastanci s Mostovim ministrima jer se u ugovoru spominje i ravnatelj DUUDI-ja koji je iz HDZ-a, rekao je Grmoja. Rekao je i da za Most nije prihvatljivo da bilo tko utječe na njihove ministre pri donošenju odluka te da sastanke s njihovim ministrima može dogovoriti bilo tko preko njihovih tajnica.

“Ograđujemo se od bilo kakvih nezakonitih radnji. Nikakva odgovornost Mosta tu ne postoji”,naglasio je Grmoja i kazao kako je sretan i zadovoljan što nakon šest mjeseci obavještajnog kopanja SDP-a i HDZ-a po njihovoj stranci nisu našli ništa sporno u onome što rade.

Prekid suradnje na svom Facebooku najavio je i suvlasnik Grizli komunikacija Thomas Bauer. 

“S Mostom nažalost prekidamo suradnju, iako će nam ti heroji promjena i pokretači bolje Hrvatske uvijek ostati u srcima, a s Tomicom Karamarkom, PR i špijunskim potrčkalima još ćemo neko vrijeme plesati valcer”, napisao je Bauer na svom Facebooku.

D.L./Foto:arhiv mp


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

2 minute prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

16 minuta prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

22 minute prije