Kategorije HrvatskaNaslovna

ZBOG POLICIJSKE PRIJAVE blokirana Facebook stranica Marka Perkovića Thompsona

Širi dalje

Nakon što je policija prekršajno prijavila Marka Perkovića Thompsona jer je glasno pjevaju pjesmu Bojna Čavoglave na koncertu u Kninu, a Thompson o tome na facebook stranici obavijestio javnost, Thompsonova facebook stranica je blokirana.



Razlog blokade je nepoznat, a podsjetimo što je pisalo na stranici.

“Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bakstagea iz nepoznatih razloga presrela Thompsona u namjeri da ga privede na stranu, Thompsonovo osiguranje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstagea da bi Thompsonu uručili OBAVIJEST o prekršaju, jer je GLASNO pjevao “ZA DOM SPREMNI”.

Cijeloj javnosti je jasno da je Thompson pjevao pjesmu “Bojna Čavoglave”, koja u svom dijelu ima stih ZA DOM SPREMNI i kako logika nalaže, GLASNO, jer koliko je nama poznato ne postoji tiho pjevanje, a isto tako znamo da ta pjesma nije zabranjena.

Ista ta policija u svojoj se prekršajnoj OBAVIJESTI poziva na članak 5. Zakona o prekršajima protiv JRM-a., koji ni u jednom djelu ne govori o pjevanju ZA DOM SPREMNI.

Očito nekima smeta i Oluja i veličanstvena proslava pobjedonosne Oluje u Kninu, a i ova večer u Kninu koja je posvećena gradu heroju, Vukovaru.

Je li policija svjesna što radi?  Je li i ovo u svrhu izborne kampanje i u čijem interesu?  I konačno, je li policija imala namjeru, svjesno izazvati kaos?”, pisalo je na facebooku Marka Perkovića Thompsona.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor upit Hine je li Thompson sinoć nakon završetka koncerta u Kninu prekršajno prijavljen izjavila je daa po zakonu ne može govoriti o osobama koje su prijavljene.

“Mogu samo potvrditi da smo zbog povrede ugleda strane države podnijeli kaznene prijave protiv muškaraca starosti 27 i 44 godine koji su zapalili zastavu Republike Srbije, a uz to smo podnijeli pet prekršajnih prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, te jednu iz Zakona o javnom okupljanju”, odgovorila je Kosor. Izvijestila je i da je u tijeku postupak identifikacije osoba koje su sudjelovale u zaustavljanju prometa na glavnoj kninskoj ulici gdje su palili ‘bengalke’, lupali po automobilima, pjevali ‘Juru i Bobana’. Sve to događalo se u koloni zaustavljenih vozila u kojoj se nalazio i policijski kombi.

Neslužbeno smo saznali da je pristup Thompsonovoj stranici blokiran jer je objavljen preslik policijske prijave nakon koncerta u Kninu.

Prekršajna prijava protiv Marka Perkovića Thompsona:

MP/Foto:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Lokomotiva – Rijeka 3:1 Lokosi osigurali Dinamu vodeće mjesto

Lokomotiva je pobijedila Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj i napravila ogrman…

5 sati prije

Krasnec: Milanović je uporno demantirao, a kad je ulovljen u laži, zašutio je!

Novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec, autor knjige “Neprijatelji iz čista mira”, gostovao je u emisiji HTV-a…

10 sati prije

Autor knjige o Milanoviću i Plenkoviću otkrio trenutak koji je odredio njihov odnos

Kada je krenulo neprijateljstvo između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića? Jesu li i u mladosti…

11 sati prije