Kategorije Vijesti

Josip Šarić: Vidović Krišto laže!

Širi dalje

Nakon što je saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto objavila da podnosi kaznenu prijavu DORH-u protiv bivšeg predsjednika Sabora, danas pročelnika Savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimira Šeksa zbog, kako tvrdi, osobnih uvreda i prijetnje da je “on mnoge osobnu ušutkao i ubio” za koju tvrdi da joj je rekao u lice oglasio se i prozvani Vladimir Šeks.



Šeks je za Hinu kazao da Vidović Krišto laže i to iz razloga jer je opsjednuta njime što dokazuje u brojnim prilikama u kojima ga nastoji “politički udariti”.

Dodaje kako je točno da je sreo Vidović Krišto u restoranu Purger, da ga je zastupnica bezobraznog gledala i strijeljala pogledom i da joj je prišao i pitao je zašto podnosi lažne krivične prijave protiv njega.

Naime, Vidović Krišto je prije desetak dana u Saboru održala konferenciju za medije na kojoj je kazala da podnosi prijavu protiv Šeksa i bivšeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i to zbog izjava Ivana Jarnjaka, ovjerene kod javnog bilježnika, da mu je u svibnju ili lipnju 2005. Šeks rekao da »piše podlogu za kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša, po nalogu Ive Sanadera.

“To je isto jedna laž i kada sam ju vidio u restoranu pitao sam ju zašto podnosi lažne krivične prijave i zašto je to poslala okolo na oko 200-tinjak različitih adresa, od fakulteta, Vrhovnog suda, DORH-a… I rekao sam joj da sam se ja s takvima kao što je ona već obračunavao i da ću se obračunavati i dalje. Naravno, misleći na kazneno djelo lažnog prijavljivanja”, kazao je Šeks.

U međuvremenu se javio i Josip Šarić koji je na svom Facebooku opovrgnuo Vidović Krišto. Šarić potvrđuje da je jučer bio u zagrebačkom restoranu koji zastupnica navodi i da ju je tamo sreo.

“Istina je također kako sam je uljudno pozdravio, rukovao se s njom te izašao iz restorana”, kaže Šarić

“Nije istina da sam bio prisutan kada su ona i Vladimir Šeks razgovarali te nije istina da sam ja odveo gospodina Šeksa iz restorana. S obzirom na to da je, ničim izazvana, zastupnica Karolina Vidović Krišto iznijela dvije laži o meni, s pravom si postavljam pitanje koliko su uopće kredibilne i njezine ostale tvrdnje”, navodi Šarić.

D.M. /Foto: FaH


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Što je uzrok pada Milanovićevog rejtinga? “To mu je upozorenje da je pretjerao”

Prvi put u protekle tri godine Andrej Plenković je pozitivniji političar od Zorana Milanovića. Pretekao…

59 minuta prije

Hrvati ne mare za Tita, Bošnjaci ga obožavaju, Srbi ga žele iskopati

‘Zabranjeno je gajiti dobre uspomene na Tita i njegovu Jugoslaviju’, tako list Neue Zürcher Zeitung…

1 sat prije

Severina prozvala HDZ i DP: “Nezamislivo, to nema nigdje osim u Hrvatskoj”

Severina Vučković pridružila se europskoj građanskoj inicijativi @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici…

1 sat prije