Kategorije Vijesti

Sve je u znaku broja jedan: Program za novi mandat Kolinda predstavlja 11. 11. u 11 sati

Širi dalje

Kolinda Grabar Kitarović će danas na zagrebačkom Velesajmu u 11 sati predstaviti program i time službeno krenuti u utrku za drugi mandat. Kolinda program prestavlja 11.11. u 11 sati, sve je u znaku broja jedan.



Program se odnosi na sedam područja, pisala ga je sama uz pomoć svojih savjetnika i stručnjaka. Tijekom predstavljanja programa predsjednica će reći i slogan svoje kampanje.

Predsjednica će na predstavljanju programa reći i slogan svoje kampanje, bit će usmjeren prema budućnosti, doznaje naša reporterka Katarina Brečić.

Naglasci programa su na sigurnosti društva, blagostanju obitelji, Inicijativi triju mora te demografiji.

Predsjednica će podsjetiti i da je sudjelovala u rješavanju problema plinifikacije Slavonskog Broda, izmještala ured po Hrvatskoj, održala šezdesetakak gospodarskih foruma, Gospodarskih vijeća.

Spomenut će i kako je u pet godina mandata rezovima u Uredu uštedjela 25 milijuna kuna, a Pantovčak je posjetilo oko 10 tisuća ljudi.

Datum izbora i dalje nije poznat, ali se kao očekivani datum spominje 22. prosinca.

Formalnu odluku o izborima donosi Vlada, koja ih mora raspisati najranije 60, a najkasnije 30 dana prije isteka mandata aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Znakovit je datum i vrijeme objave programa Kolinde Grabar Kitarović. Taj dan 11. 11. u 11 sati 1918. godine potpisano je primirje između Saveznika i Njemačke i završen je Prvi svjetski rat

U svijetu je to slavi kao Remembrance day (Dan sjećanja), Poppy day (Dan makova), Armistice day (Dan primirja/ mira), a u SAD-u Dan veterana.

M.M. /Foto:Facebook kgk

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije