Kategorije Vijesti

Macan objasnio zašto je napustio emisiju: “Ne želim i neću se ispričati Karolini”

Širi dalje

“Ne želim i neću se ispričati”, odrješito je rekao Krešimir Macan nakon što je saborsku zastupnicu Domovinskog pokreta Karolinu Vidović Krišto nazvao spodobom, s kojom ne želi sjediti u istom studiju.



“Gospođa Krišto je došla u emisiju s pripremljenim monologom. Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu. Stoga sam otišao”, izjavio je Krešimir Macan za portal hrt.hr i dodao:

“Tema je emisije trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, borba s korona virusom i rad buduće vlade, a ona je kao napeta puška čekala deset minuta svog monologa. A onda je počela pričati o prošlosti, o ustašama i partizanima, a čak je izrekla da je Ivi Josipoviću legitimno ubiti fratra.

Voditelj je nije prekidao, a ja sam joj rekao da ne želim to slušati. Na to je ona počela vrijeđati da sam nezavisan kandidat i da ako ne želim slušati odem iz studija. I da, rekao sam da s ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji”,  rekao  je Macan i dodao da je Vidović Krišto u Saboru kao ženski Glasnović.

Razumije da su ostali gosti emisije ostali. “Oni kao političari moraju pretrpjeti svašta, ja ne moram”, kaže.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne negativne reakcije prema Krešimiru Macanu.

“Otvoreno, Krešimir Macan izašao iz studija Rekavši Karolini Vidović Krišto da je zalutala u emisiju nakon njene duge tirade o žrtvama u Jazovki pa drugim stvarima koje nisu imale veze s temom, a odlazeći ju je još nazvao i spodobom.

Uh. Krešo nisi trebao otići. Tako svo zlo ovog svijeta nastaje i razvija se, jer se ljudi koji se mogu suprotstaviti odmiču. Razumijem zašto si otišao, ali vjerujem da si mogao više napraviti svojim ostankom i govorom” napisao je Ivan Račan.

Domovinski pokret je u objavi na Facebooku u kojoj je objavio i video verbalnog obračuna napisao kako čekaju reakciju udruge za ženska prava.

Izjavom “ne želim sjediti s tom spodobom” i odlaskom iz studija Macan nije uvrijedio samo Karolinu Vidović Krišto ( iako nju najviše), uvrijedio je Mislava Togonala i HRT,  goste u studiju, ali i sve gledatelje Hrvatske televizije.

M. M. /Foto:hrt

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zlatko Hasanbegović: “Potpuno se slažem s onim što je Pupovac rekao!”

Nakon što je Milorad Pupovac u srijedu za N1 Televiziju rekao da su se nedavno…

20 minuta prije

U kampanji za EU izbore desnica zavladala društvenim mrežama

Krajnje desne populističke stranke prednjače pred strankama srednje struje u borbi za pažnju birača na…

30 minuta prije

HDZ i DP dogovorili Vladu, premijer je Andrej Plenković

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi…

1 sat prije