Kategorije Vijesti

Milanović: Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo

Širi dalje

Predsjednik Republike Zoran Milanović ustvrdio je danas na svom Facebook profilu kako su se on i premijer Andrej Plenković “sasvim složili” oko toga da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe, a predsjedniku vlade je poručio: “I mi divljaci znamo pratiti gradivo.”



“Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe”, napisao je Milanović u večerašnjoj objavi.

“Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam. Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore”, dodaje predsjednik Republike u svojem postu.

Citirajući Plenkovićevu izjavu kako (Milanović) “što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za sabor” i da je “to bila jedna od ključnih poruka programa”, Milanović ističe da je neradna nedjelja bila tema pred parlamentarne izbore, a da je tema i sada pred lokalne.

“I tako pred svake izbore… zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo”, napisao je.
Premijer Plenković stao je ranije danas ponovo u obranu prijedloga zabrane rada nedjeljom te poručio kako su Milanovićeve ocjene na tu temu neosnovane, njegove izjave o medijima HRT-u opisao kao političko divljaštvo i primitivizam , a na što nisu reagirale strukovne udruge.

 

Tko kaže da se Plenković i ja nisam u čemu ne slažemo. Danas smo sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi …

Objavljeno Subota, 8. svibnja 2021. </ blockquote> </ div>

M.M. /Foto: hina


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije