Kategorije Vijesti

NOVI DETALJI: SDP-ovka iz Rijeke i lani je vozila pijana, zabila se u majku s bebom i pobjegla

Širi dalje

Tešku prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu, u kojoj je jedna osoba poginula, izazvala je ugledna članica SDP-a Rijeka i pročelnica grada Rijeke za sport Vera Begić Blečić. Vozila je u suprotnom smjeru i bila pod utjecajem alkohola od 1,81 promila.



Policija je izvijestila kako se nesreća dogodila kada je 36-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,81 promila upravljala automobilom Peugeot, riječke registarske oznake, dionicom autoceste Nova Vas-Višnjan u suprotnom smjeru. Portal Fiuman doznaje kako se radi o pročelnici za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Veri Begić Blečić.

Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao 41-godišnji vozač, dok su njegovi suputnici, 38-godišnjakinja i dijete, prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Već je pijana skrivila nesreću i pobjegla

Fiuman piše kako je Begić Blečić već skrivila nesreću u Rijeci u lipnju prošle godine. Tada je napustila mjesto nesreće. Policija ju je pronašla pet sati nakon nesreće te je provedeno alkotestiranje koje je pokazalo da ima 0,42 promila alkohola u krvi, što je zbog tolerancije na grešku uređaja smanjeno na 0,32 promila.

SDP-ovka Begić Blečić tada je popbjegla s mjesta nesreće u službenom automobilu Grada Rijeke, nakon sudara s majkom petero djece. Druga vozačica ostala je zarobljena u automobilu sa šestomjesečnom bebom.

Vera Begić Blečić je članica predsjedništva Foruma žena SDP-a Rijeke, a na dužnost pročelnice za sport imenovao ju je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

M. Marković/Foto:Glasistre

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

13 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije