Kategorije Vijesti

PREDRAG MIŠIĆ: Šef HKS-a i Škorin partner Marijan Pavliček je nitko i ništa

Širi dalje

Ranije smo objavili da je vukovarski branitelj Predrag Mišić  objavio je na Facebooku da napušta Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS) jer mu je predsjednik te stranke Marijan Pavličekzabio nož u leđa i javno  ga pozvao da to objasni narodu.



“Od ovog trenutka nisam član HKS-a! Marijane Pavliček ti objasni narodu zašto si mi zabio nož u leđa!” objavio je vukovarski branitelj Predrag Mišić, a za portal Direktno ispričao što se dogodilo.  

“Dogodilo se to da se gospodin Pavliček boji mog imena na listi i on inzistira kod Miroslava Škore i prijeti da će uništiti koaliciju i sporazum ako ja budem na listi”,  kazao je Mišić dodajući kako je uvjeren da Škoro na takav zahtjev neće pristati.

“Škoro neće pristati na to, ja ću biti na listi, a Pavliček je gubitnik u svemu tome. Danas sam izašao iz HKS-a. Zapravo, izašao sam iz te stranke još prije tri mjeseca, ali Pavliček nije imao hrabrosti to javno objaviti”, rekao je Mišić.

>>>   REDRAG MIŠIĆ NAPUSTIO HKS: ‘Marijane, zašto si mi zabio nož u leđa’

Na upit  što će dalje biti s predsjednikom HKS-a, Mišić je odgovorio kako će Pavliček vjerojatno biti izbačen iz te koalicije “jer je nitko i ništa”.

Nekoliko dana kasnije iz Domovinskog pokreta puštena je informacija da će Mišić biti 14. na listi u 10. izbornoj jedinici ( koju bi, po medijskim najavama, trebala nositi Ruža Tomašić), no ta informacija nije službeno potvrđena.

M. M. /Foto:konzervativci.hr

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Real je gubio, ušao je Modrić i čudesnim preokretom uveo Real u finale Lige prvaka

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid je s 2:1 pobijedio Bayern i s…

1 sat prije

Anušić potvrdio da Jurčević iz DP-a otpada: “Pretjerao je u puno izjava…”

Postignut je dogovor HDZ-a i Domovinskog pokreta. Na sastanku u srijedu podijelili su resore, osigurali…

4 sata prije

Plenković objavio koja tri ministarstva idu Domovinskom pokretu

Nakon što su Hrvatska demokratska zajednica i Domovinski pokret postigli sporazum o formiranju Vlade, medijima…

8 sati prije