PREDRAG MIŠIĆ: Šef HKS-a i Škorin partner Marijan Pavliček je nitko i ništa

svibanj 21, 2020 maxportal
Share Button

Ranije smo objavili da je vukovarski branitelj Predrag Mišić  objavio je na Facebooku da napušta Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS) jer mu je predsjednik te stranke Marijan Pavličekzabio nož u leđa i javno  ga pozvao da to objasni narodu.“Od ovog trenutka nisam član HKS-a! Marijane Pavliček ti objasni narodu zašto si mi zabio nož u leđa!” objavio je vukovarski branitelj Predrag Mišić, a za portal Direktno ispričao što se dogodilo.  

“Dogodilo se to da se gospodin Pavliček boji mog imena na listi i on inzistira kod Miroslava Škore i prijeti da će uništiti koaliciju i sporazum ako ja budem na listi”,  kazao je Mišić dodajući kako je uvjeren da Škoro na takav zahtjev neće pristati.

“Škoro neće pristati na to, ja ću biti na listi, a Pavliček je gubitnik u svemu tome. Danas sam izašao iz HKS-a. Zapravo, izašao sam iz te stranke još prije tri mjeseca, ali Pavliček nije imao hrabrosti to javno objaviti”, rekao je Mišić.

>>>   REDRAG MIŠIĆ NAPUSTIO HKS: ‘Marijane, zašto si mi zabio nož u leđa’

Na upit  što će dalje biti s predsjednikom HKS-a, Mišić je odgovorio kako će Pavliček vjerojatno biti izbačen iz te koalicije “jer je nitko i ništa”.

Nekoliko dana kasnije iz Domovinskog pokreta puštena je informacija da će Mišić biti 14. na listi u 10. izbornoj jedinici ( koju bi, po medijskim najavama, trebala nositi Ruža Tomašić), no ta informacija nije službeno potvrđena.

M. M. /Foto:konzervativci.hr

 

Komentari
Share Button