Kategorije Vijesti

CULEJ NA POLICIJI: Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, nadzorna kamera to dokazuje

Širi dalje

Mladić iz Andrijaševaca, Ivan Mikuljan, koji je ozlijeđen u tučnjavi u Vinkovcima u srijedu, više nije životno ugrožen.



Dvanaestak mladića sudjelovalo je u tučnjavi u noći na srijedu u centru Vinkovaca, nakon čega je Mikuljan završio u komi i hitno su ga prevezli u osječku bolnicu, a drugi mladić je lakše ozlijeđen.

Jedan od mladića koji su sudjelovali u tučnjavi je Domagoj Culej, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja

S obzirom da se po forumima i dijelu medija piše kako je sin saborskog zastupnika Culeja bio taj koji je nanio ozljede 20-godišnjaku iz Andrijaševaca, a takvu informaciju primila je i obitelj teško ozlijeđenog, o svemu se oglasio i HDZ-ov zastupnik.

– Moj sin jest bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt. To se jasno vidi iz snimka nadzorne kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini – rekao je Culej.

Govoreći o spornome događaju, Culej kaže kako je njegov sin naknadno došao na mjesto događaja i da je po izbijanju sukoba razdvajao dvije strane. Ističe kako se jasno vidi da on s tim mladićem nije imao nikakvoga fizičkoga dodira te da ne stoje priče da ga je udario bocom u glavu i potom cipelario

– Odmah po saznanju o tome događaju, u srijedu u prijepodnevnim satima, sina sam osobno odvezao u policijsku postaju. U autu sam ga i ispitao, a on mi je rekao kako nije nanio nikakve ozljede tome mladiću. Sve to ponovio je i u policiji, gdje je dao izjavu.  Nakon toga i nakon što se pogledala snimka nadzorne kamere sin je pušten kući – kaže Culej koji najavljuje protiv više medija pokretanje kaznene prijave i sudskih tužbi za duševni boli.

Tvrdi da do svega ovoga ne bi ni došlo „da nije izmišljeno kako je njegov sin sudionik tučnjave i da je on osobno nanio teške ozljede tome mladiću“.

– Žalosno je sve to, ali isto tako očekujem i nastavak pljuvačine prema meni i mojoj obitelji. Zatražit ću od policije i izuzeće snimke kako bih je javnosti pokazao da ne bude nekih novih priča i laži – najavio je Culej.

Iz PU Vukovarsko-srijemske najavili su kako će uskoro izaći i sa službenim priopćenjem ovoga događaja u kojem će biti navedene sve pojedinosti

Mladić iz Andrijaševaca koji je ozlijeđen u tučnjavi u Vinkovcima u noći na srijedu, u kojoj je navodno sudjelovao i sin jednog saborskog zastupnika, nije više životno ugrožen. No, i dalje je hospitaliziran u KBC-u Osijek.

– Obavještavamo Vas da je pacijent stabilno te se trenutno nalazi izvan životne opasnosti – izvijestili su u četvrtak iz Ravnateljstva KBC-a Osijek.

MP/Foto:Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zdravku Mariću odlično ide biznis, dobro zarađuju Brkić i Kolinda, SDP-ovci u blokadi

Nekadašnjim važnim političkim akterima - Kolindi Grabar Kitarović, Zdravku Marići i Milijanu Brkiću - jako…

4 minute prije

Željko Lacković: Shvaćam da DP ne želi SDSS, bili su vodeći u vrijeme okupacije

Nezavisni Željko Lacković smatra da je legitiman zahtjev Domovinskog pokreta koji ističe da ne može biti…

54 minute prije

Kolinda proslavila rođendan, fanovima opisala kako ga je dočekala

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  je 29. travnja proslavila 56. rođendan, a kako ga…

2 sata prije