Kategorije Vijesti

U Zagrebu se prevrnuo policijski terenac. Poginuo policajac, trojica ozlijeđena

Širi dalje

Jedan policajac je preminuo, a trojica su ozlijeđena u prevrtanju specijalnog vozila Polaris tijekom obuke na savskom nasipu u blizini Jankomirskog mosta, izvijestilo je u srijedu Ravnateljstvo policije.



Do nesreće došlo u srijedu oko 12,44 sati kada se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prevrnulo specijalno vozilo u kojem su se nalazila četiri policajca.

Ozlijeđeni policajci su prevezeni u bolnice, a jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, navodi Ravnateljstvo policije dodajući da se ostala trojica policajaca, prema trenutnim informacijama, nalaze izvan životne opasnost.

Na mjestu prevrtanja vozila slijedi očevid kojim će rukovoditi Općinsko kazneno državno odvjetništvo, a nakon očevida bi trebalo biti poznato kako je došlo do nesreće.

MUP je priopćio kako obitelji poginulog policijskog službenika izražavaju najiskreniju sućut te obećaju da će im pružiti svu potporu.

”Obitelji poginulog policijskog službenika izražavamo najiskreniju sućut te ćemo im pružiti svu potporu”, stoji u priopćenju Ravnateljstva policije.

Hina/Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Što je uzrok pada Milanovićevog rejtinga? “To mu je upozorenje da je pretjerao”

Prvi put u protekle tri godine Andrej Plenković je pozitivniji političar od Zorana Milanovića. Pretekao…

4 sata prije

Hrvati ne mare za Tita, Bošnjaci ga obožavaju, Srbi ga žele iskopati

‘Zabranjeno je gajiti dobre uspomene na Tita i njegovu Jugoslaviju’, tako list Neue Zürcher Zeitung…

5 sati prije

Severina prozvala HDZ i DP: “Nezamislivo, to nema nigdje osim u Hrvatskoj”

Severina Vučković pridružila se europskoj građanskoj inicijativi @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici…

5 sati prije