Kategorije Vijesti

VELIKA AKCIJA! U Zagrebu specijalci s fantomkama zaustavili BMW i uhitili vozača

Širi dalje

U Zagrebu je u tijeku velika policijska akcija razbijanja zločinačke organizacije. Više osoba  je uhićeno i privedeno  u PNUSKOK. Akcija traje na području cijele Hrvatske.



Specijalna i interventna policija su na terenu, a uhićeno je više osoba iz kriminalnog miljea. Neslužbeno se doznaje da je akcija u tijeku i na drugim lokacijama diljem Hrvatske, ali iz policije zasad ne žele otkrivati nikakve informacije.

Specijalci s fantomkama su zaustavili BMW u zagrebačkom naselju Prečko, izvukli iz njega vozača i spustili ga na cestu, javlja Dnevnik.hr. S kombijem i Fiestom pripriječili su put BMW-u te iz vozila izvukli jednu osobu.

– Začuo se udarac auta te vrisak. Žena je ležala na podu, specijalci su joj blokirali put te je izbacili s mjesta suvozača. Muškarac je stajao sa strane. Vrištala je dok ju je policija odvozila u kombiju – kazao je čitatelj 24 sata.

Interventna policija je na terenu, a uhićeno je više osoba povezano uz više kaznenih djela.

Uhićene osobe povezuju se uz više kaznenih djela. Privedeni su u sjedište PNUSKOK-a na Oranicama te bi uskoro trebalo započeti njihovo ispitivanje, javlja Jutarnji list. Navode da se uhićenja dovode u vezu sa spaljivanjem automobila vodećim ljudima u Dinamu. 

Neslužbeno se doznaje da su na nekoliko lokacija diljem Hrvatske u tijeku uhićenja više osoba koje se sumnjiči da su niz nedjela iz domene organiziranog kriminala počinili u sklopu zločinačkog udruženja

– Za sve informacije obratite se MUP-u – kratko su nam odgovorili iz Policijske uprave Zagrebačke ne želeći reći ništa više ni o uhićenju na području te Policijske uprave.

Zasad nema ni više informacija iz Službe za odnose s javnošću MUP-a RH, a u Ravnateljstvu policije u tijeku je sastanak o tome kad će se izaći u javnost s više informacija o uhićenjima.

Uhićeni su privedeni u prostorije PNUSKOK-a na zagrebačkim Oranicama. U akciju su uključeni specijalna i interventna policija.

R:I./Foto:press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

7 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

13 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

13 sati prije