Kategorije Vijesti

VRH HDZ-a LJUT NA BRKIĆA: “ISPRIKA BEZ OSTAVKE NE ZNAČI NIŠTA”

Širi dalje

U VRHU HDZ-a ljuti su na Milijana Brkića zbog javne isprike koju je napisao ”članovima stranke i građanima Hrvatske”.  “Ako se već ispričao morao je dati ostavku.”



Bakić na svom facebook profilu prije tri dana (16. srpnja 2016.) objavio post KONSOLIDIRANI HDZ – U SLUŽBI ČOVJEKA I OPĆEG DOBRA u kojem je stoji: “Kad se vodstvo HDZ-a udalji od naroda i svoga mnogobrojnog članstva, događaju se određene pogreške i propusti – čemu smo svjedočili i u našoj nedavnoj prošlosti”.

Brkić se, stoji dalje pismu, ispričao građanima i članovima stranke:

“Kao zamjenik predsjednika HDZ-a, osjećam ljudsku i političku potrebu OSOBNO SE ISPRIČATI svim hrvatskim građanima te našim vrijednim članicama i članovima – bez obzira koliko sam mogao ili nisam mogao utjecati na neke odluke.”

Iz vrha HDZ-a Maxportalu su ispričali da je slično pismo namjeravao napisati novi predsjednik stranke Andrej Plenković, ali ga je Brkić, saznavši za tu namjeru, preduhitrio i javnosti odaslao pismo isprike.

“Ako je već napiso pismo isprike, ako se HDZ, kako piše, udaljio od naroda, a on je u to vrijeme bio ključna osoba i glavni operativac u stranci bez kojega se i wc papir nije mogao naručiti, osim pisama morao je podnijeti ostavku. Isprika bez ostavke ništa ne znači, dvolična je i nemoralna. Uostalom, piše da je ovo novi, konsolidirani HDZ-a a on bi želio i dalje biti jedna od ključnih osoba u stranci, To jedno s drugim ne ide”, prenose nam izvori iz vrha HDZ-a.

U vrhu HDZ-a vrije, očito je da će biti zanimljivo idućih dana, poglavito kad se budu sastavljale liste za rujanske parlamentarne izbore.

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Hrvatica iz Beograda donosi zlato, imamo prvakinju Europe

Posljednjeg dana prvenstva Europe u taekwondou koje se održava u Beogradu 17-godišnja članica splitskog Marjana…

5 sati prije

Najbolji komentar Eurosonga dao je Zlatko Hrkać: Benefit je neusporediv

Zlatko Hrkać (suosnivač Sofascore) na svom je Linkedln profilu napisao jedan od najboljih komentara na…

6 sati prije

Tisuće ljudi dočekale Lasagnu na Trgu, njemu su potekle suze

Marko Purišić – Baby Lasagna u nedjelju je na ispunjenom zagrebačkom Trgu bana Jelačića otpjevao…

10 sati prije