Naslovna » Naslovna » Branko Škrtić: ‘Premijer odlazi na porod estradne zvijezde, a nije došao na pogreb braniteljice’
branko%20skrtic[1]

Branko Škrtić: ‘Premijer odlazi na porod estradne zvijezde, a nije došao na pogreb braniteljice’

Share Button

“Štrajkat ću glađu dok ministar Matić, premijer Milanović i predsjednik Josipović ne daju ostavke!”

BRANKO Škrtić, branitelj iz Karlovca, osnivač i prvi zapovjednik “Banske legije”, treće bojne 2. gardijske brigade, najavio je štrajk glađu kao podršku invalidima prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja.

Škrtić je štrajk glađu najavio prije nekoliko dana: “Drage prijateljice i prijatelji, opraštam se od vas na dulje vrijeme, sutra mi je operacija oka, a nakon operacije idem u Zagreb dati potporu braniteljima štrajkom glađu i odbijanjem lijekova.Ako sam nekog povrijedio svojim pisanjem,molim neka mi oproste svi osim komunjara,njima se ne ispričavam.Lijep pozdrav svima

Nakon najave štrajka ministar Matić ga je nazvao i zamolio da odustane od štrajka glađu:brannko-škrić 11

“Hvala na pozivima i porukama, napisao je Škrić. Duboko sam dirnut Vašom pažnjom pa vam pun puno zahvaljujem, a prijateljicama šaljem pusu. Molim da mi oprostite jer ne mogu svima odgovoriti na poruke. Sve vas poštujem i volim.Moram iskazati posebnu zahvalu onima koji su me zvali. Ministar Fred Matić me nazvao i zaželio brzo ozdravljenje te me nagovarao da odstupim od svog izrečenog nauma”.

Posljednja poruka Škritić je napisao jutros nešto iza  osam sati:

“Drage prijateljice i prijatelji danas odlazim među svoje suborce u Savsku 66 i na emisiju TV MREŽA u 20 sati.Vama želim ugodan dan,a mom Dinamu pobjedu protiv Salzurga, a Milanoviću i Yusipoviću da podnesu ostavke.”

Pred početak štrajka obratio se medijima napavši premijera Milanović ne zna prepoznati prioritete.

“Naš premijer si dozvoli da ode u riječko rodilište u 3 sata u noći jer je neka estradna zvijezda ondje rodila. Ode u posjet, zabrani kamerama, zabrani čak i medicinskoj sestri, da ga se snima, a ne dođe na pokop Neni Topalušić,  ne dođe na pokop pukovniku Željku Vukelji koji je bio moj dragovoljac. Oni su nebitni za njega”, rekao je Škrtić.

Štrajkaš glađu otišao je korak dalje u zahtjevima i osim smjene Matića, Nađ i Glavašaevića traži ostavku premijera Milanovića i predsjednika Josipovića.

“Moje desno oko još je uvijek krvavo. Ispričavam se na tome jer sam ga operirao prije nekoliko dana. Odbijam uzimanje lijekova, hrane, vodu ću piti, a život je tako malo vrijedan jer ovo je tek prolazna stanica. Kako sam ja praktični vjernik i vjerujem u Boga, ja se veselim da ću se vrlo brzo susresti s mojim dragovoljcima, mojim suborcima, jer oni žive u nekom pravednijem svijetu, a ne u svijetu Josipovića i Milanovića”, zaključio je Branko Škrtić.

Maxportal

Photo: faceook


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->