Naslovna » Hrvatska » Kujundžić: Josipović je mali miš, skriva se u rupi jer se boji otvorenog razgovora
kujundžić 1

Kujundžić: Josipović je mali miš, skriva se u rupi jer se boji otvorenog razgovora

Share Button

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić napao je  i predsjednika Vlade Zorana Milanovića: “Našem jadnom premijeru ništa nije jasno!”

Kujundžić je Josipovića prozvao da se ne želi odazvati na sva televizijska sučeljavanja, nego samo na ona koja njemu odgovaraju. Kujundžić ga je stoga “mišem koji se skriva u rupi” kad je riječ o njemu neugodnim pitanjima. Optpužuje ga u da ograničava medijski prostor svojim protukandidatima.

Konferenciju je započeo bajkom o lavu koji je živio u mraku u džungli gdje se osjećao jak i drugima dijelio lekcije, a kad se počelo paliti svjetlo lav se pretvorio u miša i sakrio u mišju rupu.

Već ranije Kujundžić je komentirao informaciju da “Predsjednik na odlasku”  izbjegava sučeljavanja:

“Očito se boji ISTINE koju ću ja izreći. No, neće se moći sakriti! Hrvatska javnost će čuti sve što treba reći: Sve ono što on nije napravio u prethodnih 5 godina, ali i sve ono što ću ja napraviti u sljedećih pet. Hrvatska nema više vremena za loše reprize!“, kazao dr. Kujundžić.'Ivo Josipović je mali miš, krade svome narodu istinu'

Kujundžić je prozvao i premijera Zorana Milanovića i ministra Sinišu Hajdaša Dončića.

-Dončić će prodat HAC?! Kao da mu je ćaćino, a nikad ništa nije stvorio. Zna li on uopće što je HAC? Vidim da jadniku premijeru štošta nije jasno, ali i on je ostao zatečen kad je čuo Dončića. Možda se mu se počeli pojavljivati osjećaji – kazao je Kujundžić.

Čudi se kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović što se uplela u priču s kastracijom pedofila.

– Pedofilija zaslužuje najstrože kazne, doživotni zatvor. Ali to ne određuju predsjednički kandidati, osobito ne u kampanji – kazao je Kujundžić.

Treći put Bog pomaže

Predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić sjedište svog stožera ima u Folnegovićevoj ulici 6, sjedištu Hrvatske zore odakle su kampanje ranije vodili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i bivša šefica HDZ-a Jadranka Kosor. Bandić je u istim prostorima vodio kampanju za prošle parlamentarne izbore, a Kosor je tamo imala stožer u kampanji za predsjednika HDZ-a. Kujundžić kaže da zna gdje se nalazi iza neuspješni ishod kampanja koje su se tamo vodile.

– Kad smo dogovarali prostor vlasnik mi je rekao da su Bandić i Kosor imali tu stožere i pitao me jesam li praznovjeran. Odgovorio sam mu da sam vjernik, a treći put Bog pomaže – kazao je Kujundžić.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

petrov-2-nedjeljom-u-2

Božo Petrov nahvalio Pernara i Živi Zid, a Brkić: “Za njega i njegov diplomski me nemojte pitati”

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Božo Petrov gostujući u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva”  kazao je da će zastupnike …

-->