Naslovna » Naslovna » ZAGREPČANI UZ GRADONAČELNIKA: Dirnete li Bandića, dirnuli ste narod!
bandić šeširić

ZAGREPČANI UZ GRADONAČELNIKA: Dirnete li Bandića, dirnuli ste narod!

Share Button

BANDIĆ im je trn u oku zato sto ga narod voli, zato sto radi za narod, a to se vidi na svakim izborima za gradonacelnika!!! Nisu nam oni u Vladi dali besplatne knjige, vrtićce i sl. Oni jedino znaju odustajat od projekata i čekati da Bandic spasi stvar kao npr. sa Imunoloskim zavodoma!

NAKON što je u javnosti odjeknula vijest o uhićenju dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika, Milana Bandića, na njegovom Facebook profilu osvanule su brojne poruke podrške brojnih Zagrepčana, ali i građana drugih gradova Hrvatske:

‘Ne dirajte u Bandića, dirnuli ste u narod’, ‘Ne daj se Miki’, ‘Čovjek ma kakav bio ipak je čovjek s dušom i osjećajem za male ljude…’, nizali su građani poruke.

‘Možemo ga voljeti ili ne kao osobu, ali činjenice su da je moj Zagreb ljepši, organiziraniji, socijalniji, sigurniji i čišći nego ikad, a sve to zahvaljujući predivnom i sposobnom čovjeku’, napisao je Želimir Spajić, a drugi su se priključili s komentarima:Bandić-djeca-660x330[1]

‘Besplatne knjige, besplatne vozne karte, kuhinja, vrtići i tako dalje i tako dalje… pa dragi moji sugrađani sami ste se sebi pos…. u tanjur. Bolji se neće pojaviti nikada…’ i ‘Ovo što mu stavljaju na teret pa to bi mogli staviti svakom saborskom zastupniku i ministru. Politika Hrvata na žalost svih nas zasnovana je na lopovluku, a naš gradonačelnik barem je za ovaj grad izgorio i za to mu hvala’.

Podrška iz Koprivnice, Varaždina, Rijeke

‘Ne živim u Zagrebu, al mislim da je Bandić car i da mu je ovo namješteno …’, ‘Ja sam iz Koprivnice, ali me ovo jako dirnulo. Gospodina Bandića obožavam jer je za narod’, ‘Vjerujte mi, Zagrepčani moji, imate daleko najboljeg gradonačelnika u cijeloj Hrvatskoj… ja bih bila ponosna na njega. Veliki pozdrav iz Rijeke!’, a javio se i Varaždinac Saša Grabarić, koji je cijelu situaciju usporedio s uhićenjem bivšeg varaždinskog gradonačelnika.

‘Cijela ova atmosfera me podsjeća na događaje u Varaždinu iz lipnja 2011. godine, kada je uhićen Ivan Čehok. Varaždin je danas, tri godine poslije, grad na marginama događanja, tisuće i tisuće ljudi u međuvremenu su dobile otkaz i nemaju posla, zatvorena su ili su pod stečajem ili pak su propala poduzeća koja su nekada zapošljavala brojne Varaždince, nestalo je Sjajnoga bala, nogometnog prvoligaša, afere su gradu primjeru donijele atribut grada slučaja, i tako redom… vjerujem da je Zagreb ipak prevelik grad da ga za koju godinu zadesi slična sudbina.Zagreb, 14.09.2012 - Milan Bandic zaplesao na Trgu Bana Josipa Jelacica

‘Ja sam SPREMAN za ulične demonstracije.Ovi boljševici na vlasti koriste državno odvjetništvo i policiju u predizborne svrhe, vratili su nas u komunističku diktaturu. P:S: ja sam iz Rijeke, glasač hdz-a na zadnjim predsjedničkim izborima sam glasao za Hebranga a u drugom krugu nisam izišao na glasanje, Bandića ne poznajem, nisam hercegovac ali sam SPREMAN’, napisao je Ante Francetić iz Rijeke.

Postoje mnogi ljudi, kao npr. pola Hr Sabora koji bi ovdje trebali biti prije Bandica!!! On im je trn u oku zato sto ga narod voli, zato sto radi za narod, a to se vidi na svakim izborima za gradonacelnika!!! Nisu nam oni u Vladi dali besplatne knjige, vrtice i sl. Oni jedino znaju odustajat od projekata i cekati da Bandic spasi stvar kao npr. sa imunoloskim zavodom i jos puno toga!!! Ovo je politicki cin…prikrivanje i skretanje pozornosti sa neceg drugog sto se dogadja ili ce se dogoditi…Perkovicevog svjedocenja npr.
Hocemo svog gradonacelnika natrag!!! Nikad ga nitko nebi mogao dostojno zamijeniti!!


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->