BAKA IZ PAKLA! Lovila mačku pa unuka vezala užetom – video

siječanj 13, 2020 maxportal
Share Button

Ljubav prema kućnim ljubimcima zna biti neobična, ali ova koju je pokazala jedna baka prelazi sve granice. Ugrozila je život unuka da bi izbavila ljubimca.Starica i njen unuk Hao Hao zapali su za oko prolazniku koji je snimio šokantan prizor.

Zbog mačke koja se spustila na susjednu terasu, starica je užetom „osigurala“ unuka starog sedam godina i spustila ga preko balkona, a u svemu je pomogao i dječakov ujak.

Sedmogodišnjak je, na svu sreću, prošao bez ozljeda, ali  je ideju bake da na takav način vrati mačku osudio cijeli svijet. starice osudio je cio svet, a staricu prozvali “baka iz pakla”

Video je vrlo brzo postao viralan, a oglasile su se i lokalne vlasti, čija je predstavnica naglasila da djetetu nije ništa kao i da su njegovi roditelji za vrijeme incidenta bili na poslu.

Dječakova baka rekla je da u trenutku spuštanja nije osjećala da je on u bilo kakvoj opasnosti, ali je priznala je preplavio strah kada je pogledala video.

Kad je sve sretno završilo neki su se  šalili da je baka unuka posla u lov na susjedovu mačku  jer je mačije meso u nekim dijelovima Kine poslastica.

R.I. /Foto: screenshot

 

Komentari
Share Button