Danijela Galeković osvojila titulu World Top Model Croatia 2018.

lipanj 17, 2018 maxportal
Share Button

Danijela Galeković, članica agencije Midiken, bit će hrvatska predstavnica na izboru World Top Model 2018. Titulu prve pratilje ponijela je Ana Klarić iz agencije Talia model, a za drugu pratilju je izabrana Marta Malenica iz šibenske agencije Leona.Trinaest natjecateljica pokazalo je u Korčuli svoja manekenska umijeća pred žirijem u kojem su sudjelovali dizajnerice Ana Edišar i Božica Medić-Juraković, modna kritičarka Gordana Bjažević, menadžerice Sanja Faber i Ilijana Jerković, poduzetnica Ivana Škender, slikarCharles Billich, producent Steve Ravic, poduzetnik Darko Tomek, direktor marketinga i prodaje HTP Korčula Mihajlo Grgić te Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence World Top Model i Sandra Šerbec, vlasnica šest regionalnih licenci.

– Danijela Galeković za nijansu je bila bolja od svojih kolegica jer sve su se djevojke sjajno predstavile i samo su detalji presudili u odabiru pobjednice. Vjerujem da će Danijela postići odličan plasman i na svjetskom natjecanju koje bi se trebalo održati u prosincu u Kini – rekla je Sandra Šerbec.

Goste u centru za kulturu Korčula svojim su nastupom zabavili Jacques Houdek i mlada jazz pjevačica Dora Škender, a zapjevao je i voditelj Boris Kosmač. Publika je imala priliku pogledati revije brendova AE design, Axa moda, Iva Karačić, Galeb, Bags by Kristina i Högl, a poseban dojam je ostavila i koreografija u Varteksovim navijačkim haljinama kojom su djevojke dale podršku hrvatskoj reprezentaciji.

Robert Šerbec/ Foto: Gregor Podvinski

Komentari
Share Button