LEPA BRENA: Kad sam čula što je konobar rekao hitno sam morala na dijetu! Skinula sam čak 17 kilograma

studeni 7, 2019 maxportal
Share Button

Lepa Brena posljednjih je 35 godina jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji. Pjevačica koja će u zagrebačkoj Areni 14. i 15. prosinca održati dva velika koncerta na samom početku karijere imala je problema s kilogramima.U razgovoru za Blic prvi je put detaljno objasnila kako je tada smršavila čak 17 kilograma.

– Zaista je nemoguće da držite dijetu šest mjeseci – kazala je Brena i rekla da se na dijetu odlučila na početku karijere kada je konobar u jednom hotelu u kojem je pjevala kazao: “mislio sam da će doći pjevačica. kad ono došla trafostanica”.

To ju je povrijedilo, ali i podstaklo na mršavljenje.

– Kada sam skinula prvih 10 kilograma, odlučila sam d tijelo dovedem do savršenstva. Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne skuhalo do besvijesti da ne dobijete ni jedan vitamin iz cijele priče.

Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu, ili je bilo kuhano meso, jer se ono lakše može svariti – kazala je Brena i dodala da posljednji obrok ipak treba biti najkasnije do nekih 18,19 sati, a za večeru treba jesti nešto lagano kao što je komad piletine ili ribe, uz salatu.

– Na neki način živimo kampanjski, zato što mi kad radimo koncerte ne možemo raditi pauzu, kao neki koji rade bilo koji drugi posao pa se odmore 10 minuta. Tada sam u šest mjeseci smršavila s 84 na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sama sobom, bio je to jedan divan podstrek, jedna nova energija, i od tada sam rekla da više sebi nikada neću dozvoliti da moj maksimum bude veći od dva kilograma.

Treba biti iskren prema sebi, stati pred ogledalo bez odjeće i biti lijep sam sebi, to je ono što je suština. Svi moraju shvatiti da se veliki rezultati postižu velikim radom i velikim odricanjima koja su dugotrajna. Vjerujte u sebe – zaključila je pjevačica.

Megy M. /Foto:

 

Komentari
Share Button