Kategorije Magazin

OGLASILI SE VLASNICI STANA Mia Begović cvili, a njena majka nas je oštetila za 70.000 eura

Širi dalje

Tereza Begović, 83-godišnja majka Mia Begović izbačena je iz stana u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici 7 u kojem je nastavila živjeti nakon tragične pogibije svoje starije kćeri Ene, a koji je Ena na korištenja dobila od grada Zagreba.



Nakon smrti Ene begović majka je nastavila je živjeti u tom stanu kao zaštićena stanarka, sve donedavno, kad je vlasnik u pratnji policije upao u stan dok je Tereza bila na zadnjem sudskom ročištu vezanom uz njezin dom.

Ispostavilo se naknadno da je riječ o stanu čiji vlasnici postoje, a ti su vlasnici stan prodali novom vlasniku koji se s policijom ušao u posjed stana.

“Mama je potom sva izvan sebe došla k meni, a ja nisam mogla vjerovati kad sam čula što mi priča. Pokušale smo potom obje porazgovarati s tim čovjekom koji je, ne čekajući da sudac donese presudu, završio spor nasilnim ulaskom u stan, ali osjećale smo se kao da govorimo zidu. Jedva smo ga uspjele namoliti da nam dopusti da uzmemo mamine lijekove. Uz lijekove, mama je dobila i doslovno dvije suknje i dvije bluze, a žao mi je što je po to morala ići sama”, ispričala je Mia Begović za 

Jutarnji list,

Jedini trag u Dežmanovoj da je Tereza Begović stanovala je papir zalijepljen u hodniku, koji obavještava susjede da će se u sljedećem razdoblju stan na četvrtom katu “u kojem je bespravno stanovala Tereza Begović” adaptirati, a potpisnik zalijepljenog papira je “vlasnik i posjednik stana Zoran Lazić”.

Njegov sin novinarima je pokazao vlasnički list dodajući da je to sve što je potrebno da bi se objasnila novonastala situacija. Na njega upućuje i prilikom pitanja je li parnica oko cijeloga slučaja završena.

– To je apsolutno nebitno. Vlasnički list je tu i to je sve. Ne postoji ništa što bi moglo osporiti naše pravo na korištenje ovoga stana, – objašnjava i ističe.

– Gospođa Begović je moju obitelj i bivše vlasnike stana tijekom svih ovih godina bespravnog boravka u stanu oštetila za oko 70 tisuća eura jer za život u njemu nije plaćala apsolutno nikakvu stanarinu. Rekao sam, neka Mia Begović, ako želi, dođe kampirati ispred stana, osigurat ću joj i vreću.

Neistinitima proglašava i optužbe da Terezi Begović nije dozvolio da uzme svoje osobne stvari i uspomene.

– Begović je pokupila ono najosnovnije iz stana – novac, nakit i rublje. Rekao sam im da imaju rok od sedam dana da dođu pokupiti sve svoje stvari. Ako se ne pojave, unajmit ćemo neko skladište na mjesec dana. Ako se i do tada ne pojave, bacit ćemo ih ili s njima napraviti nešto drugo.

Megy M. /foto:print screen


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi mia begović

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije