Saša Lozar: ‘Shrvan sam tragedijom’! Obitelj pokojnika: ‘Nije nam se ni javio’

veljača 19, 2017 maxportal
Share Button

Saša Lozar prije tri tjedna automobilom je nehotice naletio na pješaka. Muškarac je preminuo, a Lozar kaže da je shrvan  tragedijom, a obitelj pokojnika proziva ga da im se nije ni javio.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao Saša Lozar dobila je tragičan epilog. Muškarac na kojeg je pjevač naletio svojim automobilom preminuo je od posljedica nesreće. Tužnu vijest  potvrdila je kći preminulog muškarca i otkrila da je bez oca ostala prije tjedan dana.“Shrvana sam i teško mi je. Istodobno sam razočarana, jer otkad je Saša Lozar naletio automobilom na mojeg oca, nije nas se udostojio nazvati i pokazati suosjećanje. Vidjet ćemo što ćemo dalje poduzeti – rekla je kći pokojnika.

Nesreća se dogodila u Selskoj ulici u Zagrebu kada je 86-godišnjak izvan pješačkog prijelaza prelazio cestu. Pjevač je u tom trenutku osobnim automobilom marke Mercedes naletio na nesretnog muškarca koji je s teškim ozljedama odmah prevezen u KBC Sestre Milosrdnice. Zbog ozbiljnih ozlijeda i podmakle životne dobi muškarac je preminuo dva tjedna nakon nesreće.

MP/foto:InstagramKomentari
Share Button