Sprdnja na Facebooku: ‘Milanku je ostavio ljubavnik, zato traži kršne policajce da je čuvaju’

veljača 28, 2017 maxportal
Share Button

Nakon što su Davor Bernardić i Milanka Opačić od ministra policije Vlahe Orepića zatražili osiguranje SDP-ove potpredsjednice Sabora, jer se na društvenim mrežama pojavila fotomontaža Opačićke u majici s četiri s, policija je procijenila da Milanki treba policijska pratnja.Izazvalo je to veliko čuđenje javnosti jer se takvih fotomontaža na društvenim mrežama pojavljuje na stotine. Kad bi u drugim sličnim slučajevima policija postupala isto za Stipu Mesića, Ivu Josipovića, Vesnu Pusić ili Milorada Pupovca trebalo bi angažirati policijsku brigadu da ih štite.

‘Artisti’ s desna

Desetina je, uglavnom uvredljivo loših, fotomontaža navedenih političara. I ne samo njih, ali oni su najčešća meta “artista” s desna.

Ni Milanka Opačić nije pošteđena ‘umjetničkih’ intervencija, ali sve do sad nije bilo reakcije vrha stranke ni traženja policijske zaštite, pa nije  jasno što se sad promijenilo. Vjerujemo da je riječ o političkom hiru i pokušaju da se stvori privid ugroženosti i pokuša politički poentirati. I da se interes javnosti preusmjeri sa SDP-ovih afera.

U vrijeme dok je bila ministrica potpredsjednice Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanke Opačić također je imala pojačano policijsko osiguranje. Osim uobičajenog vozača u pratnji je imala četiri policajca koji su je skribili 24 sata dnevno.

Opačićki su tjelohranitelja dodijeljeni zbog navodnih prijetnji nakon ukidanja nekih socijalnih prava. Zabilježen je i jedan ozbiljan incident kad su članovi njeno osiguranja u Dubrovniku, gdje je stigla s četiri bodygarda, izazvali tuču u kafiću.

Na društvenim mrežama grdo je odjeknuo zahtjev SDP-a da se Milanki Opačić ponovno dodijeli policijska zaštita zbog opskurne fotomontaže. Među stotinama komentara nismo pronašli ni jedan koji bi odobrio potez SDP-a i odluku da joj se da policijska zaštita.

Iz vrtića u Sabor

Više je uvredljivih nego neutralnih pa se piše da ‘Milanki treba društvo kršnih policajaca jer ju je ostavio ljubavnik’. Te izjave vjerojatno su tragu ranijih objava zagrebačkog SDP-ovca Marka Melčića koji je Opačićki upućivao nimalo nježne poruke:

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama,”  napisao je svojedobno Facebook taj zagrebački SDP-ovac.

O Milanki ni kao osobi ni  kao političarki nije imao dobro mišljenje:

“Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi”, pisao je Melčić.

D.LFoto: I.JosipovićKomentari
Share Button