VIDEO Bijesna žena natjerala muževu ljubavnicu da gola paradira gradom

veljača 10, 2017 maxportal
Share Button

Brazilka koja zatekla muža u krevetu 20-godišnju djevojkom potpuno je pobjesnila,  muževu  ljubavnic je izvukla iz kuće i golu natjerala je da paradira centrom Sao Paula.Iza njih dvije hodali su njezini sinovi i njihovi prijatelji te vikali kako bi privukli pozornost susjeda i pobrinuli se da baš svi vide nesretnu ljubavnicu.

Žena je supruga navodno slijedila u apartman u kojem se on nalazio s ljubavnicom te nakon što ih je uhvatila zajedno strgala odjeću s mlade žene i navodno joj odrezala dio kose, piše Daily Mail.

Snimku je objavila na društvenim mrežama i napisala: “Nije me briga što svi misle o meni. Pokazat ću svima kako treba postupati s izdajnicima. Upravo sam našla ovu drolju s mojim mužem, bivšim mužem od danas.”

Nesretnu djevojku na kraju je iz grada pokupio upravo muž te joj pomogao da se vrati kući. Na kraju se u cijelu priču uplela i policija. 20-godišnja ljubavnica u postaji je dala izjavu da nije znala da je muškarac oženjen te da su zajedno bili pet mjeseci tijekom kojih ju je on uvjeravao da je samac.

Bijesnoj ženi prijeti i do deset godina zatvora zbog iživljavanja na djevojci.

MP/Foto:screenshotKomentari
Share Button