VIDEO: Postupak ovog oca podijelio je javnost! Za jedne je heroj, za druge nasilnik

travanj 27, 2018 maxportal
Share Button

Postupak oca koji je za vrat uhvatio 15-godišnjaka, jer je maltretirao njegovu kćer, podijelio je javnost. Jedni smatraju da je heroj, drugi ga osuđuju jer je nasrnuo na maloljetnika.Incident je snimljen u skate parku u Brisbaneu u australskoj državi Queensland prošloga mjeseca, a otac je sada odlučio progovoriti o situaciji zbog koje se našao u svim lokalnim vijestima.

Riječ je o 53-godišnjem Marku Bladenu koji se išao obračunati s 15-godišnjakom koji vrijeđa i omalovažava njegovu maloljetnu pokćerku Liz Hayes. Djevojka je u najavi emisije 60 Minutes objasnila kako ju mladić nazivao pogrdnim imenima i poklanjao joj uvredljive darove.

– Govori mi da sam gorila ili King Kong, a za Božić mi je poklonio kremu za brijanje da se mogu obrijati – ispričala je

Njezin očuh zbog toga je odlučio porazgovarati s 15-godišnjakom, no kada je vidio njegovu reakciju, poludio je.

– Smijao mi se u lice – opravdava se otac koji je potom nasrnuo na mladića i uhvatio ga za vrat te počeo gušiti.

Mark Bladen je zbog svoje reakcije dobio 1000 dolara kazne i još 500 dolara odštete.

Tučnjavu su na kraju prekinuli prijatelji mladića, a on je zadobio modrice po vratu i ogrebotine. Djevojčin očuh na sudu se ispričao 15-godišnjaku i rekao kako je izgubio kontrolu te da se stvari tako ne rješavaju. Unatoč tome, mnogi su ga prozvali herojem.

– Učinio bi ono što bi svaki otac napravio za svoje dijete – jedna je od reakcije dok drugi tvrdi kako je samo ‘štitio svoju obitelj’.

Komentari
Share Button