Bolković prosto o Milanoviću: “Helikopterom je letio na Grobnik kad god bi mu se digao ku**c !

siječanj 5, 2016 maxportal
Share Button

ROMANO BOLKOVIĆ u dvije objave na Facebooku žestoko se obrušio na Zorana Milanovića. U prvome zamjera što njegovi napadaju Željka Rainera da je pod policijskom pratnjom otišao na skijanje, a u drugom tematizira izjave šefa SDP-a o ”profašističkoj koaliciji” u Hrvatskoj.Hej, Milanovicu, ti kaj caspri da je izabrana vlast profasisticka, kako ono ide: Hrvatska, Hrvatska, pa sakicom po govornici!?

Cuj, pa tko je hrvatovao ako ne ti?

Zombi, pa tko je unio nacionalisticke komponente u kampanju socijaldemokrata, ono nacionalno uz ono socijalno, ako ne ti i ona preplacena ceska bluna Braun, koji ove PR fore moze prodavati jedino na Balkanu?

Zombice, kaj mislis kako se osjecao fini gospodin i drzavnik Leko, gledajuci taj tvoj nacionalsocijalisticki show, koji je odusevio Milanku Opacic do te mjere da je gotovo i sama pocela vikati: Hrvatska, Hrvatska, da se nije sjetila Cermaka i njegove sudbine vezane uz pretjeranu domoljubnu gorljivost?

Kaj mislis ti o tome i srodnim temama, Zoki, hajde da nekako ipak pristojno spikamo, iako se tebi jebe za pristojnost, ta ti i Srbima kao drzavnik dobacujes naka saraju malo, kao bijelci pisajuci u onom vicu po crncima s balkona nekog juznoafrickog kina, ali, moze ti se, boli kurac ljevicare i za rasizam i za primitivizam, vazan je samo antifasizam u sluzbi obrane udbaskog registra i mozebitne lustracije, jer to je posljednja crta obrane, to je Ljubin grob danasnjeg SDP-a, iako nije jasno kako se ta obrana Udbe uklapa u siru sliku predizbornog nacionalistikog divljanja i pokusaja pariranja HDZ-u na terenu domoljublja i supripadnih disciplina, od metloboja do “pet stranaka – dva prezimena”, sto je novitet u socijaldemoikratskoj citanci: sovenstvo za pocetnike, lekcija: preizmena u pretvorbi i kasnije privatizaciji?

To bi mene zanimalo, kad bi me stvarno zanimalo, kad me ne bi za te teme iz ove chatlottenbuske perspektive zapravo bolio instrument demografske obnove Haruwatistana, i kad ne bi znao odgovore unaprijed i potpuno, savrseno tocne i krasnopisom ispisane.

Hej, Milanovicu, ti kaj caspri da je izabrana vlast profasisticka, kako ono ide: Hrvatska, Hrvatska, pa sakicom po…

Posted by Romano Bolković on 5. siječnja 2016

 

Dan ranije Bolković piše o Milanovićem nikad objašnjenim izletima u Rijeku:

O tome kako naši kurvini sinovi nisu kurvini sinovi jer su naši: Milanović bi se vojnim helikopterom spuštao za mandata na Grobnik kad god bi mu se, i to doslovno, ku**c digao, a vi pričate povodom Reinera o povratku bahatog hadezea. Šutite! U kući obješenog o užetu se ne priča, piše, bez zvjezdica, Bolković na svom Facebook profilu.

 

O tome kako naši kurvini sinovi nisu kurvini sinovi jer su naši:Milanović bi se vojnim helikopterom spuštao za mandata…

Posted by Romano Bolković on 4. siječnja 2016

MP/Foto:Facebook

Komentari
Share Button