Crnogorci šokirani: Premijer Đukanović čestitao Šešelju na oslobađajućoj presudi

ožujak 31, 2016 maxportal
Share Button

Crnogorski premijer Milo Đukanović čestitao je Vojislavu Šešelju oslobađanje nakon što ga je Haški sud oslobodio krivnje za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH.

Primio sam odluku suda u Den Haagu na znanje i čestitam slobodu Šešelju, kazao je Đukanovićnovinarima nakon Premijerskog sata u Skupštini Crne Gore.U Socijaldemokratskoj partiji (SDP) su šokirani čestitkom premijera Đukanovića na oslobađajuću presudu Šešelju navodeći da su vjerovali da je u Crnoj Gori osuđena i zaboravljena politika Šešelja.

SDP ne može vjerovati da netko 2016. može čestitati politici Šešelja za koju smo vjerovali da je barem u Crnoj Gori nakon 25 godina osuđena i zaboravljena. Nažalost, zbog politike kojoj sada Đukanović čestita, u Crnoj Gori su se desili – logor Morinj, Bukovica, deportacija u Štrpcima i neslavni pohod na Dubrovnik, upozorava SDP.

U prosrpskim strankama u Crnoj Gori nakon oslobađajuće presude Šešelju veličaju Haški sud, no većina Crnogoraca šokirana je presudom i čestitkom premijera Đukanovića

Đukanovićevu čestitku Šešelju možete pogledati OVDJE.

M/Foto:Tanjug

Komentari
Share Button