BRUTALAN GAY OBRAČUN U ZADRU: ‘Krv je prskala po zidu, bila sam ljubomorna..”

veljača 10, 2018 maxportal
Share Button

Zadranka (31) osuđena je na uvjetnu kaznu zatvora od jedne godine zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda goloj partnerici u podstanarskom stanu u zadarskoj ulici Stomorica, javlja Slobodna.Ljubavni obračun dogodio se 9. srpnja 2014. godine oko 2.30 sati. Hitna je nakon intervencije policije u stanu zatekla krvavu ozlijeđenu djevojku s višestrukim ogrebotinama trupa, ruku i lica, posjekotinama prsnog koša i prsta te s djelomično rasječenom tetivom. Uz nju je stajala rastrojena 31-godišnjakinja koja ju je napala dok je gola ležala u krevetu.

Partnericu najprije je verbalno napala, a onda i fizički zbog ljubomore i problema vezanih uz nabavku droge. Najprije ju je udarala rukama, a zatim ju napala dvama kuhinjskim noževima.

Na sudu je ispričala kako su se posvađale nakon što je djevojci dala novac za speed no ona ga nije donijela.

– Dok je ležala na krevetu udarala sam je nožem i tako je nastalo puno ozljeda. Ona nije bila obučena pa sam je po golom tijelu porezala u više navrata. Kada sam ostavila noževe na krevetu i prestala, ona je mene napala, nakon čega sam ponovno uzela noževe sve dok nisam vidjela da je krv prsnula po zidu i po stanu – ispričala je.

Prestala je kada je vidjela da joj je rasječen prst. Tada joj je pružila ručnik i pomogla da ga zamota. Bila je pijana prilikom napada, izmjereno joj je 0,83 promila alkohola u krvi.

Napadnuta djevojka kazala je kako su i prije imale sukoba.

– Skočila je preko kreveta, uzela drugi veliki nož i s oba noža krenula na mene. Dok sam se pokušala obraniti rukama, zarezala me po malom prstu lijeve ruke. Iz prsta je počela jako teći krv pa se prepala i sjela pokraj nje na krevet, ali sam joj rekla da ne prilazi – ispričala je na sudu.

Foto:Ilustracija

Komentari
Share Button