HDZ-ov Jasen Mesić pokušava spasiti Hribara i prikriti kriminal u HAVC-u

veljača 6, 2017 maxportal
Share Button

KOORDINACIJA udruga hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata poslala je otvoreno pismo saborskom zastupniku HDZ-a Jasen Mesiću, predsjedniku saborskog Odbor za informiranje, informatizaciju i medije, u kojem ga prozivaju da štiti svog prijatelja i partnera, ravnatelj HAVC-a Hrvoja Hribara,U pismu  HDZ-ovom predsjedniku saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije pišu:

“Čini se kako jedini Vi  niste informirani o najnegativnijem nalazu Ureda državne revizije ikada, onom o HAVC-u, obzirom kako smo iz više izvora informirani kako jedini Vi bezuspješno pokušavate spriječiti smjenu Hribara i njegove kriminalne hobotnice. Iz Vaših postupaka posljednjih dana  ne može se zaključiti ništa drugo, doli kako ste i Vi njen dio.

Odgovorite javno – što bi se to još trebalo dokazati za Hrvoja Hribara uz stotine kršenja Zakona i pozitivnih propisa, izvlačenja na desetke milijuna kuna u privatne džepove, financiranja antihrvatskih pamfleta, pa da Vi, kao zastupnik HDZ-a, prestanete podržavati Hribara?

Zar sve ovo do sada nije daleko, daleko previše? Nije li Vam dosta što je u predizbornoj kampanji glavni tajnik HDZ-a, g. Goran Jandroković, morao demantirati Vašu izjavu kako „novi HDZ“ podržava Hribara?

Provocirate li ponovno, tražite li doista da se o Vašoj podršci financijerima antihrvatskih pamfleta, pljačkašima javnih milijuna, izjasni članstvo i birači HDZ-a? Možda bi to bilo rješenje svih Vaših moralnih i svjetonazorskih problema? Ne znamo otkud Vam ideja da možete i smijete raditi to što radite? Uzalud, gospodine Mesiću. Uzalud. Spašavanje Vašeg prijatelja i partnera Hribara Vam  neće proći. NO PASARAN!

Obraćamo Vam se javno i javno Vas pozivamo da se ispričate hrvatskoj javnosti odmah uključivo i za Vašu izjavu tijekom predizborne kampanje. O svemu ćemo izvijestiti i Vaš saborski klub i sva tijela stranke kojoj navodno pripadate.

Očekujemo Vaš javni odgovor.

Pozivamo sve kolege novinare da kontaktiraju gospodina Jasena Mesića kako bi imao priliku očitovati se o svojoj podršci recidivistu učinjenih kaznenih dijela Hrvoju Hribaru.”

 

Zagreb, 6. veljače 2017. godine

Za Koordinaciju udruga hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata

Zorica Gregurić

 

Komentari
Share Button