OKRUTNI I GLUPI: Silovali učenice, dovezli ih kućama pa ostavili broj telefona da im se jave

veljača 14, 2018 maxportal
Share Button

Grupa mladića osumnjičena je da je silovala nekoliko maloljetnih učenica na Ruhrskom području. Tri osobe, u dobi od 19 do 23 godine, već su u pritvoru, izvijestila je policija. Jedan osumnjičenik (18) je u bijegu.Istražitelji ih optužuju za silovanje i seksualni napad. Policija je priopćila kako su žrtve tri 16-godišnje djevojke. Istražuje i 16-godišnjak, čiji se identitet zna, ali zbog svoje dobi nije uhićen, piše Feniks-magazin.

Prema dosadašnjoj istrazi, došlo je do silovanja u prosincu prošle godine i siječnju, kao i do pokušaja silovanja u siječnju. Policija pretpostavlja da su bila barem još tri slučaja, ali žrtve još nisu poznate.

„Riječ je o osobito teškim i nasilnim djelima”, izjavio je glasnogovornik policije Lars Lindemann na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji  tužitelja i policije u srijedu.

Navodni počinitelji kontaktirali su djevojke putem društvenih mreža ili poznanika. Postupak je uvijek bio isti. Prvo, jedan mladić iz grupe bi se sastao s djevojkom. Tada bi došli i drugi muškarci. Automobilom bi se vozili dok ne dođu do nekog udaljenog mjesta, poput šume, i tu bi došlo do seksualnih prijestupa. Četiri mladića uvijek su bila uključena.

Inače, kako Bild javlja, nakon silovanja, počinitelji bi čak vratili žrtve kućama, a jedan je dao djevojkama njegov broj, želio je ostati u kontaktu…

Istražitelji su posebno šokirani brutalnim pristupom i da su se počinitelji žrtvama rugali kada bi se međusobno dopisivali. Navodno su se i ‘šalili’ oko toga kako je jedna od žrtava plakala toliko da je silovanje moralo biti prekinuto!

IZVOR: Fenix-magazin/foto:Ilustracija

Komentari
Share Button