Pijan i naoružan bombama zatočio dvije Hrvatice u Franfurtu

svibanj 28, 2018 maxportal
Share Button

Vlasnica kafića koju je zajedno s djelatnicom u ponedjeljak u kafiću u frankfurtskom gradskom dijelu Höchst zatočio 48-godišnji muškarac te im prijetio bombom. Riječ je o 36-godišnjoj Bosiljki Krezić. Za lokalno izdanje njemačkih novina je ispričala kako se sve odvijalo te koliko je nju i njezinu djelatnicu bilo strah dok su bile zatočene u kafiću i dok im je muškarac prijetio, piše Fenix-magazin

Pripadnici jedinice specijalne policije u Frankfurtu su u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima uhitili muškarca koji je u kafiću u frankfurtskom gradskom dijelu Höchst zatočio dvije žene i prijetio im smrću.

Kako je u utorak priopćila policija, 48-godišnji muškarac je došao u kafić u Bolongarostraße. Nosio je željeznu šipku i, kako je rekao “dvije ručne bombe” te  prijetio smrću 36-godišnjoj vlasnici kafića i njezinoj 24-godišnjoj djelatnici.

Policija je slučaj okarakterizirala kao jaku prijetnju, no kasnije se ispostavilo da je muškarac  dvije naranče umotao u aluminijsku foliju.

Ubrzo je pustio 36-godišnju vlasnicu kafića, a nakon nekog vremena i mlađu djelatnicu.

Bio je pod utjecajem alkohola a policija je istragom došla do saznanja kako se sve dogodilo zbog svađe između muškarca i žena koji se poznaju od ranije.

MD/Fenix-magazin

Komentari
Share Button