Plenković i Obuljen u Vladi sa Šerbedžijom, Brešanom i Ogrestom o HAVC-u

veljača 23, 2017 maxportal
Share Button

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Vlade u Sisku,u Banskim se dvorima se sastaje s filmašima. Tema razgovara će svakako biti i situaciju u HAVC-u, kojem je na čelu, nakon što je ostavku podnio Hrvoje Hribar, Daniel Rafaelić.Vlada u svojem priopćenju navodi:

‘Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastat će se danas, 23. veljače 2017. u 17:00 sati u Banskim dvorima s predstavnicima UO Društva hrvatskih filmskih redatelja i Hrvatske udruge producenata: Zrinkom Ogrestom, Vinkom Brešanom, Danilom Šerbedžijom, Brankom Schmidtom i Tamarom Babun. Sastanku će nazočiti i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek’, stoji u priopćenju Vlade RH.

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek jučer je sudjelovala je na konferenciji Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe u Tirani na kojoj se raspravljalo o različitim aspektima povezivanja sektora kulture s drugim sektorima relevantnima za povećanje i promicanje uloge kulture u održivome razvoju.

Hoće li nakon tog razgovora primiti i braniteljske udruge koje su najveći kritičari dosadašnjeg rada HAVC-a nije poznato

MP/ Foto: FaHKomentari
Share Button

TAG