Plenković je za tri mjeseca izgubio 17 kila, iz Vlade su pojasnili kako mu je uspjelo

studeni 19, 2018 maxportal
Share Button

Od kolovoza do studenog, u samo je tri mjeseca, premijer Andrej Plenković je smršavio čak 17 kilograma. Iz Vlade su pojasnili kako mu je to uspjelo.U kuloarima se pričalo da je drastično na težini izgubio uz pomoć apukunture, no u Vladi su za Večernji list rekli kako je riječ samo o promjeni prehrambenih navika.

Premijer je dijetu započeo tijekom ljetnog godišnjeg odmora. I dok je prijašnjih mjeseci u Banskim dvorima živio na čokoladi i coca-coli, sada je slatko i gazirano potpuno odbacio, a nije tajna da je to obožavao. U vrijeme dok je radio u Bruxellesu prodavačice u Zračnoj licu Zagreb redovito mu su mu nabavljale omiljene čokolade.

Premijer je, kažu u Vladi, odbacio i večere pa su doručak i balansirani ručak, vjerojatno i pokoji međuobrok,  premijerov dnevni meni. Plenković nakon prvih 17 kilograma vjerojatno ne planira izgubiti još toliko, nego održavati postignutu tjelesnu težinu.

Premijer je očito sklon jo-jo efektu povratka izgubljenih kilograma jer je 12 kilograma bio izgubio i 2016. kada je u samo nekoliko mjeseci odradio unutarstranačke i parlamentarne izbore nakon što je preuzeo HDZ, ali ubrzo ih je vratio. Kada je postao premijer, što se uglavnom dogodi svakome na funkciji, njegova se figura ponovno zaokružila.

Osim premijera i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, mršaviju figuru u odnosu na onu kad su ušli u visoku politiku ima i Milijan Brkić, Plenkovićev zamjenik u HDZ-u, a Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, promijenio je imidž pustivši bradu.

Megy Matičić Foto:pxll

Komentari
Share Button